Need for Speed Heat, Playstore'da Ön Siparişe Açıldı: İşte Fiyatı

56
7
6
3
1
Yarış tutkunlarının uzun zamandır bekledikleri Need for Speed Heat, geçtiğimiz haftalarda tanıtıldı. Oyunla ilgili meraklı bekleyiş sürerken şimdi, Türk Telekom'un dijital oyun platformu Playstore, oyunun ön sipariş sistemini aktif etti. Oyunun Türk Telekom üzerinden satın alınması halinde özel bir de araba veriliyor ve oyunseverlere, oyuna bu araçla başlama imkanı sunuluyor. Söz konusu araçsa Mitsubishi Lancer Evolution X.

Electronic Arts'ın uzunca bir süre gizlediği, geçtiğimiz haftalardaysa ilk bilgilerini paylaştığı yeni oyunu "Need for Speed Heat", yarış tutkunları tarafından merakla bekleniyor. Hem gündüz hem de gece yarışlarının yapılacağı oyun, oyunseverlere neler sunacak henüz tam olarak bilinmiyor ancak yine de oyunun ilk izlenimleri Need for Speed Heat'in bol aksiyonlu olacağını gözler önüne sermişti. 

Oyunun piyasaya sürülmesine hala birkaç ay var ancak oyunun ön siparişleri farklı platformlarda bir bir başlamış durumda. Şimdiyse Türk Telekom'un dijital oyun platformu olan "Playstore", Need for Speed Heat'i ön sipariş için uygun hale getirdi. 8 Kasım'a hala çok uzun bir süre olsa da bu oyunu, Türk Telekom aracılığıyla satın alabilirsiniz.

need for speed heat

Oyun aslında hem oyun konsollarının oyun mağazalarından hem de Electronic Arts'ın resmi oyun platformu Origin üzerinden satın alınabiliyor. Ancak fiyatlara bakıldığı zaman Need for Speed Heat'in Türk Telekom'un Playstore platformunda biraz daha uygun olduğunu söylemek mümkün görünüyor. 

Need for Speed Heat'i Türk Telekom üzerinden satın almanız durumunda önemli bir avantajınızın olacağını söyleyebiliriz. Bu avantaj yarış tutkunlarının vazgeçilmez otomobil modellerinden bir tanesi olan Mitsubishi Lancer Evolution X. Oyunu Playstore üzerinden satın almanız halinde bu araca sahip olarak oynamaya başlıyorsunuz ve bu da oyunda başarılı olabilmek için büyük bir önem arz ediyor. Üstelik Need for Speed için geliştirilen mobil uygulama sayesinde oyun sahipleri, araçlarını daha şimdiden modifiye edebiliyorlar.

Türk Telekom'un Playstore platformuna eklenen Need for Speed Heat'in fiyatıysa 360 TL. Üstelik Türk Telekom'un "Evde İnternet" müşterileri, internet faturalarına 12 taksit yaparak bu oyuna sahip olabiliyorlar. Oyun ayrıca, mobil ödeme ve kredi kartı seçenekleriyle de satın alınabiliyor. Eğer sizlerde Need for Speed Heat'i Playstore üzerinden satın almak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

56
7
6
3
1
Emoji İle Tepki Ver
56
7
6
3
1