Need for Speed Heat Resmen Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Çıkış Tarihi

131
60
19
16
10
Electronic Arts'ın geçtiğimiz günlerde başlatmış olduğu geri sayım sona erdi ve Need for Speed serisinin yeni oyunu Need for Speed: Heat resmen duyuruldu. EA'nın resmi duyurusu ile birlikte oyunun farklı platformlar için fiyatları ve bir tanıtım videosu da paylaşıldı.

İlk kez 1994 yılında piyasaya sürülen ve yıllar geçtikçe de yeni sürümleriyle oyun sektörüne damga vuran Need for Speed serisinin yeni bir versiyonu 2019 yılı içerisinde piyasaya sürülecek. Konuyla ilgili detaylı bilgiler paylaşmayan Electronic Arts, geçtiğimiz günlerde yeni Need for Speed oyunu için bir internet sitesi oluşturmuştu.

Electronic Arts'ın oluşturduğu internet sitesinde sadece bir sayaç bulunuyordu ve bu sayaç nihayet sıfıra düştü. Oyunseverlerin meraklı bekleyişinin ardından Electronic Arts'ın, yeni Need for Speed oyunuyla ilgili verdiği ilk bilgiler de ortaya çıktı.

need for speed

Electronic Arts'ın verdiği ilk bilgilere göre yeni Need for Speed oyununun ismi daha önceden de söylendiği gibi "Need for Speed: Heat" oldu. Üstelik Electronic Arts, Need for Speed'le ilgili de ilk tanıtım videosunu yayınladı. İşte o video:

Electronic Arts'ın paylaştığı videoya göre oyunda bir kadın karakterin olduğu açıkça görülebiliyor. Ayrıca oyunun sahip olacağı yüksek aksiyon seviyesi de bu videonun her saniyesine işlenmiş diyebiliriz.

Need for Speed: Heat'le ilgili paylaşılan tek şey bu video değil. Electronic Arts, yeni Need for Speed oyununun ön sipariş sistemini aktif etti ve bu da oyunun fiyatının da belli olduğu anlamına geliyor.

need for speed heat

Electronic Arts'ın açıklamalarına göre Need for Speed: Heat, iki farklı versiyon olarak kullanıcılara sunulacak. Bu versiyonlar "Standart Edition" ve "Deluxe Edition" olarak adlandırılıyor ve Deluxe Edition, yarışseverlere banka desteği ve karakter kıyafetleri gibi ekstra içerikleri bünyesinde barındırıyor. Dilerseniz şimdi de oyunun fiyatlandırma seçeneklerine bakalım.

PlayStation 4 için ön sipariş sistemine açılan Need for Speed: Heat'in Standart Edition sürümü 459 TL, Deluxe sürümü ise 519 TL.

Xbox One konsolu için ön sipariş sistemine açılan Need for Speed Heat'in Standart Edition sürümü 468 TL (EA Access sahipleri için 421 TL), Deluxe sürümse 539 TL (EA Access sahiplerine 485 TL)

Son olarak bilgisayar kullanıcıları için ön sipariş sistemine açılan Need for Speed Heat'in Standart Edition sürümüyse  59.99 euro (yaklaşık 375 TL) ve Deluxe Edition sürümüyse 69.99 euro (yaklaşık 440 TL) olarak fiyatlandırılmış durumda. 

Electronic Arts, 5 gün sonra da "Gamescom" üzerinden bir tanıtım videosu yayınlayacak ve bu tanıtım videosu için de geri sayım başlatılmış durumda. Buna ek olarak Need for Speed: Heat, 8 Kasım'da erişilebilir olacak.

Kaynak : https://www.ea.com/games/need-for-speed/onetime-37-qrx?isLocalized=true?utm_source=webtekno&isLocalized=true
131
60
19
16
10
Emoji İle Tepki Ver
131
60
19
16
10