Netflix, Yeni Yerli Yapımı Aşk 101’in Fragmanını Yayınladı

36
14
8
1
1
Dünyaca ünlü yayın platformu Netflix, yeni yerli yapımı Aşk 101’in fragmanını bugün yayınladı. Aşk 101’in fragmanı ile beraber yayınlanacağı tarih de belli oldu. Aboneler, Netflix'in yeni orijinal Türk yapımı için fazla beklemeyecekler.

Netflix, Türkiye’de faaliyete başladığı andan itibaren yerli yapımları ile dikkat çekti. Netflix’in ilk yerli yapım dizisi olan Hakan: Muhafız’ı geçtiğimiz aylarda yayınlanan Atiye izlemişti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Netflix 365 etkinliğiyle ise Netflix’in yeni yerli filmi Yarına Tek Bilet ve yeni dizileri duyurulmuştu. 

Netflix’in yeni yerli dizisi Aşk 101’in fragmanı Netflix’in YouTube kanalından yayınlandı. Önümüzdeki ay gösterime girecek Aşk 101’in senaryosunu, Kiralık Aşk ve Ufak Tefek Cinayetler’in senaristi Meriç Acemi yazdı. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı ve İpek Filiz Yazıcı bulunuyor. 

Aşk 101'in fragmanı yayınlandı

1998 yılında bir lisede okuyan öğrencilerin hayatına mercek tutan dizi, gençlerin dostluklarını, büyüme heyecanlarını gözler önüne serecek. Aşk 101’in öğrencileri, kişisel maceralarının yanında yaptıkları bir plan nedeniyle de kendilerini, öğretmenlerinin de aşk hayatının içinde bulacaklar. 

Netflix’in Hakan: Muhafız ve Atiye’nin ardından yayınlayacağı üçüncü yerli yapım dizisi olan Aşk 101’in yönetmenliğini ise Deniz Yorulmazer üstlendi. Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğini yaptığı Aşk 101’in 8 bölümlük ilk sezonu 24 Nisan’da Netflix’te gösterime girecek.

Aşk 101 fragmanı:

Kaynak : https://www.filmloverss.com/netflixin-turkiyedeki-3-orijinal-dizisi-olan-ask-101den-yeni-tanitim-fragmani-yayinlandi/
36
14
8
1
1
Emoji İle Tepki Ver
36
14
8
1
1