Netflix Türkiye'de Nisan Ayında Yayınlanacak Dizi ve Filmler

52
11
7
5
5
Netflix'in ülkemizde, önümüzdeki ay yayınlayacağı dizi ve filmlerin listesi belli oldu. Hakan: Muhafız'ı da özlemiştik.

Netflix'in ilk orijinal Türk dizisi Hakan: Muhafız'dan sonra platforma olan ilgimiz ve Türk abone kullanıcılarının sayısı artmış, yeni yayınlanacak hemen her dizi ya da filmi heyecanla bekler olmuştuk. Biraz önce elimize ulaşan bilgilere göre Netflix'in nisan ayında Türk kullanıcıları için hangi yapımları yayınlayacağı belli oldu.

DİZİLER

Hakan: Muhafız - 2. Sezon

Geçtiğimiz sezon Netflix'in yalnızca Türkiye'de değil, dünya genelinde yüzünü güldüren yapımlarından olan Hakan: Muhafız'ın 2. sezonunda da birbirinden heyecanlı aksiyonlara şahit olacağız.

Chilling Adventures of Sabrina - 2. Sezon

Cadıların karanlık ve cüretkar dünyasının derinliklerine dalan Sabrina, bu sezonda da sizleri ekranlara kilitleyecek.

Black Summer

Z Nation evreninde geçen dizi, zombi istilasının en kasvetli saatlerinde ufak da olsa bir umut için mücadele eden 'pek de normal olmayan' özel kuvvetler ekibini konu alıyor.

Huge in France

Oğluyla tekrar bağ kurmak için Los Angeles'a taşınan ünlü komedyen Gad Elmaleh, burada Fransa'da farklı olarak şöhretin avantajları olmadan yaşamayı öğrenmeye çalışmalıdır.

NETFLIX ORİJİNAL FİLMLER

The Silence

Görüntüleriyle kan dolduran yaratıklar, dünyaya saldırmak üzereler. İnsan kurbanlarını seslerinden tanıyıp avlayan yaratıklardan kaçan genç bir kız ve ailesi, ücra bir yere sığınırlar.

Someone Great

Gafil avlandığı bir ayrılığın ardından yeni bir başlangıca hazırlanan müzik muhabiri Jenny, en iyi arkadaşlarıyla aksiyon dolu maceraların içerisine girmek üzeredir.

Music Teacher

Hayatını küçük bir kasabada sürdüren müzik öğretmeni, şimdilerde ünlü bir şarkıcı olan eski öğrencisinin kasabaya geleceğini öğrendikten sonra her şeyi riske atarak onunla buluşmaya karar verir.

The Perfect Date

Sevgiliniz mi yok? Hiç sorun değil. Üniversite eğitimi için para biriktiren bir liseli, erkek arkadaşların yerine geçmesini sağlayan bir uygulama geliştirir. Başrolde Noah Centineo yer alıyor.

52
11
7
5
5
Emoji İle Tepki Ver
52
11
7
5
5