Nissan’dan Star Wars’tan Fırlamış Gibi Görünen Altından Üstünden Işıklar Saçan Konsept Otomobil: Max-Out

8
4
3
1
0
Nissan, geçtiğimiz yıl ilk kez tanıttığı Max-Out isimli konsept elektrikli otomobilinin fiziksel olarak üretilen prototipini gösterdi. Oldukça fütüristik bir yapıya sahip olan otomobil, 2030'lu yıllarda piyasaya sürülebilir.

Japonya merkezli otomobil devi Nissan, geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği bir etkinlikte Max-Out olarak isimlendirdiği konsept otomobilini tanıtmıştı. Bu konsept otomobil, aradan geçen bir yılın ardından yine gündemde. Zira Nissan, bu kez üretilmiş bir prototip ile karşımıza çıktı. Fütüristik bir tasarımı olan Max-Out, tüketicinin ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Nissan Max-Out, bir cabrio otomobil. Yani bu araç tek kapılı ve üstü açık. Sportif bir görünüme sahip olan araç, ızgarasından tutun da jantlarına kadar oldukça ilginç görünüyor. Kimilerini rahatsız edebilecek bu tasarım, kimilerini kendine hayran bırakacak gibi görünüyor.

Karşınızda Nissan Max-Out

Nissan Max Out

Aracın sadece ön kısmı değil, arka kısmı da hayli garip. Arka tamponda dev bir elektronik ekran(ımsı) var. Bu alan tamamen aydınlatma için kullanılıyor.

Nissan konsept araba

Ayrıca Nissan yazılı logoyu da bu bölümde görüyoruz. Arka aydınlatma için kullanılan renk değiştiğinde, Nissan logosunun rengi de değişiyor.

nissan konsept

Nissan Max-Out'un iç kısmına baktığımızda, genel olarak sade bir yaşam alanı ile karşılaşıyoruz.

nissan konsept araba

Orta kısımda boydan boya uzanan tek bir ekrana sahip olan otomobil, bu ekran hem bilgi-eğlence hem de gösterge işlevlerini sunuyor. Nissan'ın konsept otomobili, elektrikli motora sahip. Ancak bu motor ile ilgili en ufak bir bilgi sahibi değiliz. Kolay kolay da bilgi edinecek gibi görünmüyoruz. Zira Nissan Max-Out, 2030'lu yıllar için başlatılan planların bir parçası. 

Kaynak : https://global.nissannews.com/en/releases/release-566b1e4f2eb43848021b8d60f6291969-nissan-futures-showcases-max-out-all-electric-convertible?&
8
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
4
3
1
0