10. Finans Kongresi ODTÜ Kültür Kongre Merkezi'nde!

0
0
0
0
0
Finans dünyasını daha yakından tanıma fırsatı bulacağınız, Türkiye'nin önde gelen CFO ve Finans uzmanlarının tecrübelerini dinleyip, kendileri ile tanışma fırsatı bulabileceğiniz 10. Finans Kongresi 26-27 Kasım tarihlerinde ODTÜ Kültür Kongre Merkezi'nde!

ODTÜ İşletme Topluluğu 26-27 Kasım 2016 tarihinde Finans dünyasının kapılarını ardına kadar açıyor! Bu yıl 10.su düzenlenecek olan ve daha önce alanında başarılı onlarca değerli isim ve şirketi ağırlayan Finans Kongresi bu sene de FinansbankHenkelPwCVestelPGŞişecamL'oreal ve BAT  gibi çok değerli şirketlerin yanı sıra Merkez Bankası Eski Başkanı Durmuş Yılmaz ve ünlü Finans uzmanı Hakan Özyıldız gibi isimleri de ağırlıyor.
 
Geçtiğimiz sene "Yakın Dönemde Finansal İstikrar " ana konulu olan Finans Kongresi , bu sene "Ülkemizde Son Dönemde Yaşanan Olaylarla Değişen Finans Stratejileri"ni  ana konu olarak alacak. 2 gün ve 10 oturum şeklinde sürecek olan etkinlikte sizleri Finans alanında başarılı isimlerle tanışıp Network'ünüzü genişletme fırsatının  yanı sıra PG ve ODTÜ İşletme Topluluğu imzalı 2 adet sertifika bekliyor. 


 
Etkinlik ODTÜ Ankara kampüsündeki KKM'de gerçekleşecek olup şehirdışından katılım gösterecek misafirleri ise  özel indirimli konaklama ve ulaşım fırsatları bekliyor. Detaylı bilgi için http://finanskongresi.net/ adresini kullabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0