OnePlus 6 ve 6T, Android 10 Güncellemesi Almaya Hazırlanıyor

14
5
3
1
0
OnePlus'ın amiral gemisi kategorisinde olan OnePlus 6 ve 6T, yeni yazılım güncellemeleri alacak.

OnePlus, 2018 yılında amiral gemileri olan OnePlus 6 ve 6T için yeni yazılım güncellemeleri dağıtmaya başlamıştı. OnePlus 6, Android 9 Pie tabanlı olan OxygenOS version 9.0.17 güncellemesini almıştı. OnePlus 6T ise OxygenOS version 9.0.9 güncellemesini almıştı. Fakat her iki telefon için de yeni yazılım güncellemeleri yolda. OnePlus çalışanlarından biri olan Manu J, güncellemelerle ilgili bazı detayları OnePlus forumunda paylaştı.

Paylaşıma göre yeni güncellemeler performans iyileşmelerine odaklanacak ve cihazları Android 10'a geçiş için hazırlayacak. Ayrıca yeni gelen güncellemelerle birlikte ekran kaydı yaparken çökme problemini de çözecek. Bunların da ötesinde, yeni güncelleme ile birlikte ağ sıfırlandıktan sonra arama fonksiyonunu da etkinleştirecek.

OnePlus firmasının söylediğini göre yazılım güncellemesi ağ yoluyla OTA olarak yayınlanacak. Bu durum da güncellemenin hiçbir bug ve sorun içermemesini sağlayacak. Güncelleme ilk olarak kısıtlı bir kullanıcı kesimiyle paylaşılacak. Eğer buglar ortaya çıkacak olursa bu sorunu çözüp daha sonra düzeltilmiş haliyle güncelleme tekrar yayınlacak. Bütün sorunlar çözüldükten sonra da bütün kullanıcılarla paylaşılacak.

OnePlus 6, 1 ay sonra güncelleme alacak:

OnePlus

OnePlus, konu yazılım güncellemesi olduğu zaman bu işi en kısa sürede yapabilen firmalardan birisi. En son amiral gemileri olan OnePlus 7 ve 7T çoktan Android 10 güncellemesini aldı. Her iki cihaz da 3 Eylül itibarıyla Google ile aynı anda olacak şekilde beta sürümüne güncelleme almıştı. 

Çinli menşeili akıllı telefon üreticisi şimdi de OnePlus 6 ve 6T için yeni yazılım güncellemelerini yayınlamak için çalışmalarını sürdürüyor. OnePlusBBS Forum'a göre yazılım güncellemeleri gelecek ay yayınlanmaya başlayacak. OnePlus 5 ve 5T için ise önümüzdeki yılın nisan ayına kadar bir güncelleme yayınlanması beklenmiyor. Her ne kadar OnePlus 7 ve 7T yakın bir zamanda satışa sunulmuş olsa da bu telefonlar Android 10 ile birlikte kutularından çıkıyor.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2019/09/new-software-update-prepares-oneplus-6-and-6t-for-android-10.html
14
5
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
5
3
1
0