OnePlus 7T'nin Çıkış Tarihi Resmen Açıklandı

16
2
0
0
0
OnePlus, 7T ailesini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Serinin özellikleri biliniyordu ancak çıkış tarihi konusunda henüz net bir bilgi yoktu. Şirketin resmî Instagram ve Twitter hesapları üzerinden yayınladığı afişle bu tarihler netleşmiş oldu.

Bugün resmî hesaplarda paylaşılan afişe göre OnePlus, 26 Eylül’de 7T’yi piyasaya sürecek. Afişte Hindistan, Kuzey Amerika ve Avrupa için OnePlus 7T lansman tarihleri ayrıntılarıyla yer alıyor.

OnePlus 7T, Kuzey Amerika'da 26 Eylül saat 10.30’da piyasaya sürülecek. Cihaz, aynı gün 19.00’da Hindistan’da tanıtılacak. Avrupa’daki lansman tarihiyse 10 Ekim olarak belirlenmiş durumda.

Etkinliklerin farklı başlıklara sahip olması, birtakım ipuçları veriyor:

oneplus 7t

Hindistan’da gerçekleşecek olan etkinlik, “Hindistan OnePlus Lansman Etkinliği” olarak isimlendirildi. Bunun nedeni ise büyük bir ihtimalle şirketin OnePlus 7 ile birlikte OnePlus TV'yi tanıtacak olması. Kuzey Amerika’da gerçekleşecek etkinliğin “Kuzey Amerika OnePlus 7T Gösterimi” şeklindeki lansman başlığı ise OnePlus 7 Pro’nun ABD’de lanse edilebileceği yönündeki söylentileri doğrulamış oldu.

Avrupa’daki lansmansa “Avrupa OnePlus 7T Serisi Lansman Etkinliği” başlığına sahip. Bu da OnePlus 7T Pro'nun OnePlus 7T ile birlikte ilk kez Avrupa'da piyasaya sürüleceğinin bir göstergesi olabilir.

Hindistan’daki lansman, sadece OnePlus TV ve OnePlus 7T tanıtımı için olabilir. Şirket, T serisi için ilk kez Pro modelini piyasaya sürüyor; bu sebeple de lansmanın OnePlus TV’nin gölgesinde kalmasını istemeyebilir. 7T serisinin akıllı telefon piyasasına nasıl bir heyecan katacağını önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/09/16/its-official-oneplus-7t-series-will-be-launched-in-europe-on-october-10/
16
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
2
0
0
0