2
2
0
0
0

Tasarım konusunda kızaklı kamerasıyla öne çıkan Oppo Reno, sonunda elimize ulaştı. Daha önce 'kızaklı kamera' olarak bilinen ön kamera sistemleriyle karşılaşmış olsak da Oppo Reno, kendi kızak sistemini bir köpekbalığı yüzgecine benzeterek rakiplerinden farklı bir tasarımı da yakalamış durumda.

Kızaklı kameralar, telefon ekranlarındaki çentik ve çerçeveden kurtulmak için geliştirilen teknolojiler olsa da çıktıkları zaman dayanıklılıklarına ilişkin birçok eleştiriyi de beraberinde getirdi. Tasarım konusunda herkes memnundu ancak telefonlar düştükten sonra kızaklı kamera sisteminin hemen kırılacağı yönünde birçok söylenti dolaşıyordu.

Kızaklı kameralara yönelik güvensizlik artarken birçok akıllı telefon üreticisinin yaptığı gibi Oppo da telefonuna bir güvenlik önlemi yerleştirdi. Oppo, bir düşme algılandığı zaman kızaklı kamerayı hemen kapalı pozisyona getirdiği için kamera mekanizmasını da korumaya almış oldu.

Tabii ki tüm sorunlar bununla sınırlı değildi. Oppo Reno, kızaklı kamera sisteminin darbelerden kaçabildiğini kanıtlamış olsa da kullanıcılar bu sefer de açılır kapanır kameranın çabuk bozulacağı yönünde endişelere kapıldı ancak Reno, kameranın 200.000 kere açma kapama yapabildiğini belirtti.

Peki, biz hep kameradan bahsettik ama telefon kameradan mı ibaret? Tabii ki hayır. Oppo Reno'nun her noktasına değindiğimiz incelemesini izlemek için sizleri videoyla baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler dileriz.

2
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
0
0
0