Oppo Reno'nun 10x Kamerasıyla Çekilen Muhteşem Fotoğraflar

61
10
3
1
0
Bir akıllı telefon ne kadar kaliteli fotoğraflar çekebilir diye merak ediyorsanız, Oppo Reno'nun 10x optik yakınlaştırma özelliği ile ortaya çıkardığı görüntülere bir göz atmalısınız.

Venkatesh Babu.G adlı bir Twitter kullanıcısı, Oppo’nun yeni akıllı telefonu olacak Reno ile çekildiği iddia edilen bir takım fotoğraflar paylaştı. Paylaşılan fotoğraflar, Oppo Reno’nun 48 megapiksellik ana kamerası ve 10x hibrit yakınlaştırma özelliği sayesinde profesyonel fotoğraf makinesi seviyesinde yakınlaştırma özelliği sunacağını gösteriyor.

Sizin de görmüş yukarıdaki ve aşağıdaki fotoğraflarda görmüş olduğunuz gibi Oppo Reno, yalnızca görüntüleri yakınlaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda muhteşem bir detay seviyesi sunuyor. Pek çok akıllı telefon üreticisi yazılımla çeşitli yakınlaştırma teknolojileri sunuyor ancak genellikle görüntüler yakınlaştırıldığında detay seviyesi kayboluyor. Görünüşe göre Oppo, detay kaybolma sorununun üstesinden gelmiş durumda.

Söylentilere göre Oppo Reno, 48 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kameraya, 20 megapiksel çözünürlüğünde bir otomatik odaklama sensörüne ve 10x optik yakınlaştırma sağlayan bir ToF sensörüne sahip olacak. Ayrıca ön tarafta da  16 megapiksel çözünürlüğe sahip bir selfie kamerası bulunacak.

Kaynak : https://www.pocket-lint.com/phones/news/oppo/147456-these-pics-said-to-be-taken-on-oppo-reno-and-its-10x-zoom-camera
61
10
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
61
10
3
1
0