Ortaya Çıkan Huawei Mate 30 Kılıfı, Dairesel Kamera Tasarımını Doğruladı

16
9
4
3
0
Instagram’da Ice Universe tarafından paylaşılan bir görselde, sene sonunda piyasaya çıkması beklenen Mate 30’un kılıfı yer alıyor. Bu ortaya çıkan kılıfa göre Huawei Mate 30 serisi dairesel kamera sensörü ile gelecek.

Huawei’nin amiral gemileri Mate 30 ve Mate 30 Pro’nun bu yılın sonlarına doğru piyasaya çıkması bekleniyor. İlk söylentiler, bu yeni telefonların arka kısmında kamera sensörlerinin dikdörtgen bir düzeneğe yerleştirilmiş bir şekilde çıkacağıydı ancak söylentilerinin doğruluğuyla ünlenen Ice Universe tarafından Instagram’da paylaşılan bir Mate 30 kılıfı, telefonun tasarımı hakkında birçok şeyi ortaya çıkarıyor.

Kulaklık girişi Mate 30'da da olmayacak:

()

Kılıfa göz attığımızda USB-C bağlantısı için kılıfın alt kısmında bir kesik görüyoruz. Kılıfın üst kısmında ise bir kızılötesi sensörü ve gürültü engelleyici mikrofon için iki küçük delik bulunuyor. Huawei'nin Mate amiral gemisi serisinin son iki Pro modelinden 3,5 mm kulaklık girişini çıkarmasından dolayı kulaklıklarınızı telefona takmanız için gerek olan dairesel deliklerin bu modelde de olmadığı görülüyor.

Mate 30 ile yeni bir fiziksel tuş geliyor:

huawei mate 30 mate 30 pro tasarımı

Bahsetmeye değer başka bir ayrıntı da sağ taraftaki fiziksel tuşlar. Genelde ses açma kısma ve güç tuşlarının bulunduğu kısım burasıdır ancak ortaya çıkan kılıfa göre bu bölümde en az iki adet daha yeni fiziksel tuş göreceğiz. Bu tuşlardan birisi sağ tarafın ortasında yer alırken diğer tuş ise bu tuşun yanında bulunuyor.

Bu kılıftaki deliklerden birisi, telefonunuza kordon takmak için açılmış küçük bir delik olabilirken diğer delik ise bir ses asistanı düğmesi veya özel kamera tuşu olabilir. Telefon hakkında daha fazla bilgi almamız için biraz daha bekleyip yeni sızıntıların gelmesini beklemek durumundayız.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/huawei_mate_30_pro_cases_confirms_circular_camera_design-news-38706.php
16
9
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
16
9
4
3
0