16
5
3
1
1

Otobüste gittiğiniz ya da kalabalık bir ortamda bulunduğunuz bir günü hayal edin. Telefonunuzu çıkarıp mesajlaşmaya başladığınız zaman kesinlikle ve kesinlikle etrafınızda bulunan herhangi biri, sizin telefonunuzda ne yaptığınızı gözlemlemeye çalışacaktır. Tabii ki bu durum mesajlaşan kişi için son derece rahatsız edici.

Telefonunuzda özel bir şey yapmıyor olsanız bile birinin sizin telefonunuza dik dik bakmasını istemediğiniz için bu durumu çeşitli yollarla engellemeye çalışmışsınızdır. Telefonunuzun parlaklığını kısmak buna bir örnekken farklı yerlere dönerek kendinizi telefona siper etmek de bir çözüm olabiliyor.

Tüm bu dertlerden sizleri kurtaracağını iddia eden ve telefonunuzu kesen kişilerden telefonunuzu koruduğunu belirten bir koruyucu cam bulunuyor. Olayın aslını merak ettiğimiz için biz de bu camı alıp hemen denedik.

Gerçek hayatta karşılaşabileceğiniz farklı ve gerçeğe birebir yakınlıkta canlandırdığımız senaryoların ne kadar başarılı olduğunu görmek istiyorsanız lafı daha da fazla uzatmadan sizleri videomuzla baş başa bırakabiliriz.

16
5
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
16
5
3
1
1