Oyun Telefonu Nubia Red Magic 3, Güçlü Bir Soğutma Sistemiyle Geliyor

26
3
2
1
0
Nubia CEO'su Ni Fei, Nisan ayında tanıtılacak olan yeni oyun telefonu Red Magic 3 hakkında bilgiler verdi.

Xiaomi’nin oyun telefonu Black Shark 2’ye sağlam bir rakip geliyor. Nubia, Nisan ayında Red Magic 3 isimli bir oyun telefonunu resmi olarak tanıtmaya hazırlanıyor. Nubia CEO’su Ni Fei’nin anlattıklarına göre telefonun soğutma sistemi ön planda olacak. Telefon, sıvı soğutmalı, hava soğutmalı ve turbofan bileşenlerini birleştiren hibrit bir soğutma sistemiyle gelecek.

Telefon, yaptığı işlemin yoğunluğuna ve telefonun anlık sıcaklığına göre fanın çalışma hızını değiştirerek ısınma sorununu en aza indirmeye çalışacak. Bu bir oyun telefonu olduğu için telefonun 12 GB RAM ve Snapdragon 855 gibi sektörün en iyi işlemcilerinden biriyle geleceği düşünülüyor. Telefonun 4B titreşim sistemiyle oyun sırasında dokunmatik uyarılara daha iyi cevap vereceği söylenebilir. Ayrıca batarya kapasitesinin de en az 5000 mAh olacağını düşünüyoruz.

ZTE’nin ilk alt markası olan Nubia, Red Magic 3’ün birçok oyun bilgisayarından daha yüksek yenileme oranına sahip olacağı belirtildi. Bu da telefonun muhtemelen 120 Hz yenileme hızı ile gelebileceği anlamına geliyor. Firmanın son çıkardığı oyun telefonu Red Magic Mars şimdilerde Avrupa piyasasında yüksek ilgi görüyor. Red Magic Mars, Snapdragon 845 işlemci, 10 GB RAM ve 250 GB dahili hafızaya sahip. Telefon kullanıcılara 3800 mAh batarya ve 6 inç Full HD+ ekran sunuyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/03/22/nubia-red-magic-3-to-boast-a-hybrid-cooling-system/
26
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
26
3
2
1
0