35
12
8
8
6

Telefon sektörü arz-talep dengesinden olsa gerek, her geçen gün daha da büyüyor. Her bütçe ve isteğe uygun cihazlar varlığını sürdüre dursun, bir de kur farkından dolayı uçuk denebilecek fiyatları ile 6.000 TL’yi bulan telefonlar var. Bugün ise sizlerle 1.000 dolarlık fiyatını en çok hak eden akıllı telefonları inceleyeceğiz.

4 pahalı telefonu kapıştırdığımız videomuzda; Samsung S9 Plus, iPhone X, Galaxy Note9 ve Huawei P20 Pro’ya ver verdik. Çeşitli testlere soktuğumuz cihazlarımızı; açılış testi, uygulama açılış hız testi, kamera performansı ve ısınma durumlarını ele alarak, birbirleri ile kıyasladık.

Bunlara ek olarak, özellikle Instagram hayatımıza girdiğinden beri fotoğraflara olan ilgimiz de arttı. Eğer sizler de daha çok like almak ve farklı fotoğraf karelerine sahip olmak istiyorsanız, JUO 4’ü 1 Arada Telefon Lens Seti’ni deneyebilirsiniz. Bağlantıya tıklayarak erişebileceğiniz lens setini Teknostore sayfasından daha detaylı olarak inceleyebilir, dilerseniz sevdiklerinize veya kendinize satın alabilirsiniz. Şimdi ise gelin sizleri daha fazla meraklandırmadan, 1000 dolarlık fiyatını en çok hak eden cihazları incelediğimiz videomuza geçelim. Video sonrasında ise düşüncelerinizi anket aracılığı ile bizlere aktarmayı unutmayın.

35
12
8
8
6
Emoji İle Tepki Ver
35
12
8
8
6