Peaky Blinders'ın Filminin Senaryosu Tamamlandı: Sıra Çekimlerde

15
2
1
1
0
Fenomen dizi Peaky Blinders'ın yaratıcısı olan Steven Knight, Peaky Blinders filminin senaryosunun neredeyse tamamlandığını açıkladı.

İngiliz suç drama dizisi Peaky Blinders, 3 Nisan'da final bölümünün yayınlanması ile sona ermişti. Serinin hayranları ise bu kadarla tatmin olmadıklarını açıkça ifade etmişti. Altı sezonun ardından dizinin bir de filmi geleceği ortaya çıktı.

Aslında serinin yaratıcısı olan Steven Knight, Peaky Blinders için uzun metrajlı bir film istediğini uzun zamandır ifade ediyordu. Şimdi ise Knight kendisinin ve seyircilerin bu hayaline çok yakında kavuşabilir.

Senaryo neredeyse tamam

peaky blinders

Steven Knight, konuyla ilgili olarak katıldığı bir programda sorulan sorulara cevap verdi. Şu anda senaryoyu yazdığını söyleyen Knight, "Yazmayı neredeyse bitirdim ve sonra da çekeceğiz… Birmingham'da Digbeth'te bir film ve televizyon stüdyosu kuruyorum" ifadelerini kullandı.

Her ne kadar Peaky Blinders serisindeki karakterler kurgusal olsa da gerçekte de dizidekine epey benzer bir Peaky Blinders çetesi bulunuyor. Knight da film için mümkün olduğunca döneminde çetenin yaşadığı bölgeleri tercih ettiğini ifade ediyor. 

Peaky Blinders dizisinin seyirci kitlesi yavaş yavaş büyümüş, dizinin daha sonra Netflix'te yerini almasıyla birlikte ise yapım küresel bir fenomen haline gelmişti. Knight şimdi çekilecek olan filmle birlikte seyircilerin ve hayran kitlesinin ilk defa bir araya gelebileceğini söylüyor. Dizinin sosyal medyada oldukça aktif bir izleyici kitlesi bulunduğunu da hatırlatalım.

 

Dizide Thomas Shelby rolüyle karşımıza çıkan Cillian Murphy de serinin filminde yer almak için duyduğu heyecanı dile getiren isimler arasında yer alıyor. Peaky Blinders filmi için çok da uzak olmayan bir tarihte kamera karşısına geçilmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.indiewire.com/2022/07/peaky-blinders-movie-written-1234746619/
15
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
2
1
1
0