300 Kişilik Savaşlara Sahne Olacak Planetside Arena'nın Erken Erişim Tarihi Açıklandı

16
4
2
1
0
Ocak ayında çıkması beklenen ancak sonrasında iki kez ertelenen ve yaz aylarında çıkması planlanan Planetside Arena sonunda çıkıyor. Oyun, 19 Eylül'de erken erişime açılıyor.

Geçtiğimiz yıl merakla çıkmasını beklediğimiz fakat bir türlü çıkmayan oyun Planetside Arena sonunda geliyor. Daybreak Games’in geliştiriciliğini üstlendiği sınıf tabanlı çok oyunculu oyun, geçtiğimiz yıl yaşadığı ertelenmelerin ardından ancak kesin bir tarihe kavuşabildi.

Planetside Arena’nın aslında tam 7 ay önce, 29 Ocak’ta piyasaya sürülmesi bekleniyordu fakat yapımcı şirket Daybreak Games, oyunun çıkışının Mart ayına ertelendiğini duyurmuştu. Bu ertelemenin üzerine sebebi tam açıklanmayan yeni bir erteleme eklenmişti ve oyunun yaz aylarında çıkacağı söylenmişti.

planetside arena

Oyunun yaz aylarına ertelenmesiyle Daybreak, Founder’s Season ve diğer tüm Planetside Arena ön siparişleri geri ödenmişti. Bundan sonra ise biraz da sürpriz şekilde çıkış yapan ve büyük başarı sağlayan Apex Legends’ın etkisiyle oyun, oyuncuların hafızasından silinmişti.

Planetside Arena, sonunda geliyor:

Görünüşe göre Daybreak Games, sonunda sözünü tuttu. Yapımcı şirketin bugün yayınladığı duyuruya göre oyun 19 Eylül tarihinde, yani yaklaşık 3 hafta sonra oyuncularla buluşacak. Oyunun paylaşılan yıllık planına göre erken erişim olarak yapacağı çıkışta iki farklı oyun modu olacak.

"Teams Mode" adı verilen takımlı oyun modu, her takımda 3 oyuncunun bulunacağı bir oyun moduyken "Squads Mode" adı verilen mod, her bir ekipte 12 oyuncunun bulunduğu bir oyun modu olarak karşımıza çıkacak. Oyun, 300 kişilik Battle Royale maçlarını içerecek.

planetside

Oyunun paylaşılan yıllık planında yer alan bilgilere göre gelecekte solo modu ve "Sunderdome" modu ile beraber yeni sınıflar, yeni silahlar ve yeni haritaların getirilmesi planlanıyor. Bunu dışında ise 300 kişilik ekiplerden oluşan ekip savaşları modunun da gelmesi planlar arasında yer alıyor.

Oyun çıktığı zaman kaçırmak istemiyorsanız, oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/planetside-arena-enters-early-access-in-september-with-300-player-battles/
16
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
4
2
1
0