PlayStation 4 Teması Nasıl Değiştirilir?

16
9
8
2
1
Sizler için Playstation 4’ün ana ekranını nasıl değiştirebileceğinizi anlatan bir yazı hazırladık. Eğer siz de Playstation 4’ün varsayılan mavi arka planından sıkıldıysanız, bu yazımızla birlikte arka planınızı nasıl değiştirebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Uzun süredir Playstation 4 kullanan biri için varsayılan mavi arka plan bir yerden sonra sıkıcı gelmeye başlayabiliyor. Neyse ki Sony, Playstation 4 kullanıcılarına bu arka planı değiştirebilecekleri temalar sunuyor ve bu temaların sayısı oldukça yüksek. Biz de sizlere arka planınızı nasıl ayarlayacağınızı anlatan bir yazı hazırladık.

Öncelikle şunu belirtelim, Playstation 4’ünüzün temasını değiştirmenizin iki tane yolu var. Bu yollardan ilki Sony tarafından hazırlanan temaları Playstation Store üzerinden cihazınıza indirmek. İkinci yol ise oyun oynarken Playstation 4’ün ekran yakalama özelliğiyle çektiğiniz fotoğrafları kendi galerinizden arka plan olarak ayarlamak.

PlayStation 4 hazır temalar:

playstaion 4 tema

  • Öncelikle Playstation 4’ünüzün ana ekranında bulunan ayarlar menüsünü açın.
  • Ayarlar menüsünde ekranı aşağı doğru kaydırarak Temalar seçeneğine gelince X tuşuna basın. Açılan ekranda bir daha X tuşuna basarak mevcut temalarınızın görüntülendiği ekrana gelin.

playstation

  • Mevcut temalarınızdan beğendiğiniz olursa, temanın üstündeyken X tuşuna basarak seçebilirsiniz. Eğer başka bir tema aramak isterseniz ekranı aşağı kaydırarak Playstation Store’a giriş sağlayıp oradan istediğiniz temayı bulabilirsiniz.

ps 4 arka plan ayarlama

PlayStation 4 - Özel temalar:

ps4

  • Öncelikle Playstation 4’ünüzün ana ekranında bulunan ayarlar sekmesini açın.
  • Ayarlar sekmesinde ekranı aşağı doğru kaydırarak Temalar seçeneğine gelince X tuşuna basın. Açılan ekranda bir daha X tuşuna basarak mevcut temalarınızın görüntülendiği ekrana gelin.

ps 4 arka plan ayarlama

  • Bu ekranda aşağı doğru kaydırarak Özel seçeneğine basın.

ps 4 arka plan ayarlama

  • Buradan Görüntü Seç seçeneğine tıklayın.

ps 4 arka plan ayarlama

  • Açılan ekranda aldığınız bütün ekran görüntüleri listelenecek. Buradan istediğini görseli seçin.

ps 4 arka plan ayarlama

  • Sonra açılan ekranda Uygula tuşuna basın.

ps 4 arka plan ayarlama

Elektronik cihazların arka plan görsellerini düzenli aralıklarla değiştirmek, kullanıcıların genellikle tercih ettiği bir şey. Sürekli olarak kullanılan cihazlarda aynı şeyi görmek bir yerden sonra kullanıcıda bir değişikliğe gitme ihtiyacı hissettirebiliyor. Bu noktada Sony’nin Playstation 4 kullanıcılarına sunduğu ekran görüntüsünü arka plan yapabilme seçeneği, insanlara sonsuz bir kütüphane sağlıyor. Son zamanlarda Assassin’s Creed Odyssey gibi doğayı güzel resmeden oyunların da Fotoğraf Modu sunmasıyla bu özellik daha da kullanılası bir hal almaya başladı.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/how-set-playstation-4-theme
16
9
8
2
1
Emoji İle Tepki Ver
16
9
8
2
1