280 TL'lik PlayStation VR Oyunu Firewall Zero Hour, Kısa Bir Süreliğine Ücretsiz Hale Geldi

8
4
1
1
1
Firewall Zero Hour’un oyun direktörü, PlayStation Blog'da paylaştığı bir yazı ile Firewall Zero Hour'un, çıkışının 1. yılı şerefine kısa bir süreliğine ücretsiz hale getirildiğini duyurdu.

Firewall Zero Hour, bundan yaklaşık 1 yıl önce, bir PlayStation VR oyunu olarak piyasaya sürülmüştü. Bir yıl boyunca oldukça aktif bir şekilde geliştirilen oyun, aldığı geri bildirimleri de oldukça dikkate alıp oyunun geleceğini bu yorumlara göre inşa ediyordu. Firewall Zero Hour, UploadVR tarafından yılın VR oyunu olarak da seçilmişti.

Şimdilerdeyse oyunun piyasaya sürülüşünün 1. yılını kutlamak isteyen şirket, oyunu kısa bir süreliğine ücretsiz hale getirdi. Ayrıca oyunla ilgili pek çok istatiksel veriyi de paylaşan şirket, bir teşekkür mesajı olarak paylaştığı yazısında şu sözlere yer verdi: “Tüm bu dönüm noktalarının şerefine, 28 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında, aktif PS Plus üyeleri için genişletilmiş ücretsiz deneme sürümünü sunmaktan heyecan duyuyoruz!”  

Firewall Zero Hour

Bu 6 günlük ücretsiz deneme sırasında oyuncular; en yeni haritaları, silahları ve donanımları test edebilecek ve bir araya gelerek doğrudan savaşa dalabilecekler. Yapımcılar, oyuna verdikleri değeri göstermek içinse; oyun, bir yıl önce piyasaya sürüldüğünden beri oyuna 4 yeni harita (Containment, Hangar, F.O.B., Newsroom) daha eklemişler ve ne kadar aktif olduklarını kanıtlamışlardı.

Ücretsiz deneme kapsamında oyuncular, 13 Ağustos'ta başlayan Operasyon: Dark Web’e özel yeni görevleri de deneyimleyip oyun içi kozmetik eşyalar elde edebilecek. Ayrıca 6 gün boyunca eşzamanlı olarak gerçekleşen bir Double XP etkinliği olacak ve bu sayede oyuncular, oyunda daha hızlı seviye atlayabilecekler.

Şirketin, Firewall Zero Hour hakkında paylaştığı istatistikleri (13 Ağustos 2018- günümüz):

Firewall Zero Hour İstatistikleri

  • Toplamda 4.028.896 saatin üzerinde (460 yıl) oynandı.
  • 26.833.576’den fazla düşman yok edildi.
  • En çok oynanan ilk üç harita Compound, District ve Hotel oldu.
  • En çok tercih edilen ilk üç silah Taylor X-75, Spitfire ve Taylor X-75 CQB oldu.

150'den fazla ülkede erişilebilir olan oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olmak için öncelikle bir VR sahibi olmanız gerekiyor. Eğer bir PS VR sahibi ve PlayStation Plus üyesiyseniz oyun, otomatik olarak kütüphanenize eklenecektir.

Kaynak : https://blog.us.playstation.com/2019/08/27/celebrate-one-year-of-firewall-zero-hour-on-ps-vr-with-free-trial/
8
4
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
4
1
1
1