Pokemon Sword ve Shield’den İlk Kasabanın Görüntüleri Geldi

20
1
1
0
0
Pokemon serisinin yeni oyunu Sword and Shield’dan, oyuncuların Galar bölgesinde karşılaşacakları ilk bölgeye dair oynanış videosu geldi. Oyunun çıkışına bir ay kala oyun hakkındaki bilgilerimiz gittikçe artıyor.

Pokemon oyunları çok uzun süredir Nintendo’nun en önemli markalarından biri olarak biliniyor. Serinin yeni oyunu Sword and Shield da ufukta belirdi. Oyunun çıkmasına bir ay kala, oyunla ilgili yeni bilgiler geliyor. Pokemon Company tarafından organize edilen bir grup olan Pokemon Secret Club, oyunun ilk şehrine ait oynanış videosu yayınladı. 

Yeni oyunda Galar bölgesini ve bölgedeki Pokemon'ları keşfedeceğiz. (İlk Pokemon oyununda Kanto bölgesini keşfetmiştik.) 

pokemon sword and shield

Gördüğümüz görüntüler görece olarak yeni olsa da GamesCon’da gördüğümüz görüntülerden çok da farklı değil. İlk şehirde bir tren istasyonu, birkaç mağaza, oyunun temelini oluşturan Dynamax araştırmalarının yapıldığı laboratuvarı görüyoruz. Ayrıca oyunda kullanılacak yeni şarkıyı da duyuyoruz. Bir klasik Pokemon jeneriği değil ama yine de güzel bir şarkı. 

Pokemon oyunları konusundaki tecrübemizi kullanırsak bu şehir muhtemelen ilk Pokemon'umuzu seçeceğimiz merkez olacak. Bu oyunda Dynamax mekaniğini keşfetmekle kalmayıp dört kişilik çevrimiçi ekibimizle Dynamax ile güçlendirilmiş Pokemon'ları yenmeye çalıştığımız raid'lere katılacağız. 

Pokemon Sword and Shield oyunu 15 Kasım’da piyasaya çıkacak. 

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/10/13/pokemon-sword-and-shield-new-footage/
20
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
1
1
0
0