PUBG, Kota Düşmanı Yeni Erangel Haritası Güncellemesini Yayınlandı

52
23
7
6
3
Son dönemlerin popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG'ye büyük bir güncelleme geldi. Getirilen güncelleme Erangel haritasına geniş kapsamlı yenilikler ve dördüncü sezonu içeriyor.

Hayatta kalma oyunları son birkaç yıldır ciddi bir oyuncu kitlesine sahip. PUBG ile başlayan bu serüven sonradan diğer oyunlarla yayılış gösterse de bu konuyla ilgili olarak PUBG'nin yerinin birçok oyunsever için farklı olduğunu söylemek mümkün görünüyor. Hala pek çoğumuz, PUBG'nin ilk dönemlerini daha dün gibi hatırlıyoruz.

Valve'ın sahip olduğu oyun platformu Steam'in 2018 yılında, "Yılın Oyunu" ödülünü verdiği bu popüler oyuna şimdi, oyunun ilk haritası olan Erangel'in de görünümü değiştiren büyük bir güncelleme yayınlandı. Yayınlanan güncelleme yeni silahlar, silah kaplamaları, kıyafetler ve pek çok oyuncunun "premium" olarak dahil olduğu 4. sezonu içeriyor.

pubg

İşte PUBG'nin son güncellemesiyle birlikte getirilen yenilikler:

  • Erangel haritası ciddi anlamda yenilendi. Haritanın yeryüzü dokularında değişiklikler yapıldı ve kimi zaman büyük çapta çatışmaların yaşadığı önemli merkezler yeniden tasarlandı. Bu kapsamda Prison, Mansion, Mylta Power ve Sosnovka Military Base neredeyse tamamen yenilendi. Bu yenilikler, oyuna yeni bir hava katacağa benziyor.

  • Erangel haritasına yapılan değişiklikler sadece bunlarla sınırlı değil. Haritanın bazı bölgelerine az sayıda bina ve yeni yapılar eklendi. Bundan sonra haritanın bazı bölgelerinde siper noktaları ve terk edilmiş tanklar bulunacak ve kıyıların bazı bölgelerinde bariyerlerle karşılaşacağız.

erangel

  • Erangel haritası haricinde PUBG'ye getirilen bir diğer önemli yenilik ise silah dengeleri. Oyuncular bundan sonra haritaların hemen her yerinde dengeli silahlar bulabilecekler. Ayrıca silahların etkilerinde de bazı değişiklikler yapıldı. Buna göre artık daha güçlü bir Kar98 kullanabileceğiz. Ancak etkisi azaltılan silahlar da bulunuyor. Bu konuda neredeyse tüm silahların gücünün azaldığını ancak bu güç azaltmasından en çok etkilenen silahın M24 olduğunu söylemek mümkün görünüyor. M24'ün daha önce 79 olan hasarı, artık 75'e düşülmüş durumda.
  • Silahlara benzer bir güç durumu oyunda bulunan araçlar için de geçerli. Araçların mevcut maksimum hızları artırıldı ancak bu bağlamda motosikletlerin benzin tüketimi de artırıldı.
  • Oyuna her sezonda olduğu gibi yeni kostümler ve silah ve kaplamaları eklendi. Bu eklentiler, görevlerin tamamlanmasıyla birlikte elde ediliyor ve bazı özellikler sadece "premium" üyeler tarafından kazanılabiliyor.
  • Tüm bu yeniliklerin yanı sıra oyunla ilgili performans iyileştirmeleri de yapıldı. Bundan sonra harita yüklemeleri çok daha hızlı bir şekilde olacak ve bu sayede oyun başladığı sırada yaşanan FPS düşüşlerinin önüne geçilecek.
  • Oyunda bilinen bazı hatalar, bu güncelleme ile giderilmiş durumda. 

Tüm bu yenilikler ve performans iyileştirmeleriyle oyunseverlere sunulan PUBG'nin son sürümü, şu an Steam üzerinden indirilebiliyor ve bu indirmenin dosya boyutu 10.1 GB. Ayrıca eğer 4. sezon için sunulan bileti satın almak ve premium üyelere özel ayrıcalıklardan yararlanmak isterseniz, 45 TL ödeme yapmanız gerekiyor. Eğer 4. sezon biletine sahip olmak isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak Steam, bu güncelleme nedeniyle PUBG'nin satış fiyatını da yüzde 50 indirimli sunuyor. Eğer daha önceden bu oyuna sahip olmadıysanız 43.50 TL karşılığında PUBG'yi satın alabilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına erişmek için burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

52
23
7
6
3
Emoji İle Tepki Ver
52
23
7
6
3