PUBG'nin Hatasını Göstermek İsteyen Yayıncı, Hayatının Vuruşunu Yaptı

163
38
15
7
7
Popüler hayatta kalma oyunlarından PUBG'nin Erangel haritasındaki bir hatayı göstermek isteyen ünlü yayıncı ChocoTaco, hesaplamadığı bir şekilde bir rakibini öldürdü. Bu atışı kendisi bile beklemeyen ChocoTaco, şaşkınlığını gizleyemedi.

Son yıllarda hayatta kalma oyunları, çok ciddi bir oyuncu kitlesine sahip. PUBG'nin piyasaya sürülmesiyle birlikte adeta patlayan hayatta kalma oyunları, oyuncu kadar izleyici sayısına da sahip. Hal böyle olunca da yayıncılar, genelde bu oyunları oynuyorlar. 

Twitch dünyasının en popüler isimlerinden olan ChocoTaco, PUBG'nin ilk haritası olan ancak son dönemlerde büyük yeniliklerin getirileceği açıklanan Erangel haritasındaki bir hatayı, izleyicilerine göstermek istiyordu. Aslında bu basit bir oyun hatasıydı ancak yaşananlar, herkesin ağzını açık bıraktı.

Bir ağrı kesici kullandıktan sonra Kar 98 isimli keskin nişancı tüfeğini alan ChocoTaco, tamamen rastgele bir atış yaptı. Ancak yaptığı bu atış, 401 metre uzağındaki bir rakibini vurmasına neden oldu. Yayıncının o an yaşadığı şaşkınlık, dikkatlerden kaçmadı.

İlk şaşkınlığını üzerinden atan ChocoTaco, kahkahalar atarak ne olduğunu anlamaya çalıştı. Daha sonra oyunun yeniden izleme kısmına geçen ChocoTaco, rakibi nasıl vurduğunu takipçileriyle birlikte anlamaya çalıştı. 

İşte o anlarda yaşananlar:

Böylelikle ChocoTaco, sadece bir hatayı göstermek isterken bugüne kadarki en etkileyici atışlarından bir tanesini yapmış oldu.

Kaynak : https://www.dexerto.com/pubg/chocotaco-bug-pubg-kill-819029
163
38
15
7
7
Emoji İle Tepki Ver
163
38
15
7
7