PUBG, Oyunculardan Gelen Şikayet Üzerine Leo Skinini Kaldırdı

309
47
19
15
15
PUBG’ye yeni eklenen Leo isimli kostüm, kullanıcılardan gelen yoğun şikayet sonrasında kaldırıldı. Ücretli olarak sunulan Leo kostümünün kuyruğunun duruşunun aslanın cinsel organına benzemesi oyuncuları kızdırdı. PUBG Corp, Leo kostümünün yayından kaldırıldığını açıkladı.

PUBG Corp, Cadılar Bayramı nedeniyle birkaç hayvan kostümünü oyuna ekledi.  Ancak eklenen kostümlerden olan Leo kostümüne oyunculardan şikayet yağdı. Leo ismi verilen kostümle oyuncuların karakterlerinin bütün vücudu bir aslan kostümü ile kaplanıyordu. 

Leo kostümünü kullanan oyuncular, oyun alanına paraşütle inerken aslanın kuyruğunun penise benzediğini söylediler. Oyunculardan gelen yoğun şikayet üzerine PUBG Corp, Leo kostümünün yayından kaldırıldığını açıkladı. 

leo skin

PUBG Support Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Leo kostümü ile ilgili bir sorunu çözmek için çalışırken kostümün geçici olarak satın alınmadığını unutmayın. Kostümü satın alan oyunculara BP iadesi yapılacak” açıklaması yapıldı. 

PUBG Support’tan yapılan açıklamanın ardından Leo kostümü yayından kaldırıldı. Kostüm, üzerinde yapılacak görsel çalışmanın ardından geri dönecek gibi görünüyor. Leo kostümü satın alan oyuncular, ücret iadesi alacaklar. Leo kostümü yerine şimdilik Aslan başı şeklinde olan skini kullanabilirsiniz. 

Kaynak : https://www.gamebyte.com/pubg-disables-new-skin-for-looking-like-an-animal-penis/
309
47
19
15
15
Emoji İle Tepki Ver
309
47
19
15
15