37
6
5
5
4

Bildiğiniz gibi oyuncu ekipmanlarıyla tanıdığımız Razer, bir süredir "Razer Phone" adıyla bir oyuncu telefonu çıkardı. Bir süredir merakla beklediğimiz hatta bir süredir de haberlerini paylaştığımız "Razer Phone"u bir de birebir inceleyelim dedik. Oyuncu telefonu olarak oldukça güçlü olsa da, günlük kullanımlar için ne kadar başarılı olduğunu da test ettiğimiz videomuzda, cihazın öne çıkarılan özelliklerini de test etmeyi unutmadık. 

64 gb'lık dahili hafızaya, 8 gb'lık ram'e Snapdragon 835 işlemciye ve 120 mhz'lik normalde akıllı telefonlarda görmeye alışkın olmadığımız bir ekrana sahip cihazın oyun performansının gayet başarılı olduğu söylenebilir. Ayrıca ön yüzünde barındırdığı Dolby Atmos destekli iki hoparlörünün ise, genel anlamda akıllı telefonlar içerisinde görmediğimiz kadar iyi bir performansa sahip olduğunu da belirtmemiz lazım. 

Günlük kullanım anlamında ise, kamera anlamında fazla bir özellik sunmayan cihazın 2018'in ilk çeyreğinde Android Oreo güncellemesini de alacağı söyleniyor. Akıllı telefonlar üzerinde mobil oyun oynamayı çok seven takipçilerimize önereceğimiz telefon piyasada 3000-3500 lira arasında satılıyor. Ancak günlük kullanım için bu fiyat aralığına daha tatmin edici cihazların da olduğu bir gerçek. 

Cihaz hakkında daha geniş incelemeyi videomuzda bulabilirsiniz. Lütfen Razer Phone hakkındaki düşüncelerinizi hem yorumlardan hem de videonun kartlar bölümündeki anketten bizimle paylaşmayı unutmayın. Ayrıca videoyu beğendiyseniz kanalımıza abone olmayı da unutmayın. 

37
6
5
5
4
Emoji İle Tepki Ver
37
6
5
5
4