Red Dead Redemption 2'nin Son Güncellemesi Grafik Kalitesini Düşürüyor

79
5
5
5
2
Yeni güncellemesiyle görüntü kalitesinde değişiklik yaşanan Red Dead Redemption 2, oyuncularından büyük tepki topladı.

Geçtiğimiz Ekim ayında oldukça başarılı bir çıkış yaparak oyun sektöründe haftalar, hatta aylarca adından söz ettiren Rockstar Games yapımı Red Dead Redemption 2, her detayı düşünülmüş bir oyun olmasıyla fazlasıyla beğenilmişti. Güncellemeleri aksatılmayan oyunun son güncellemesi ise oyuncular arasında fikir ayrılıklarırna sebep oldu.

Yapılan güncelleme ile görüntü ayarları üzerinde oynamalar yapılan Red Dead Redemption 2, oyuncuların büyük çoğunluğuna göre daha kötü grafiklere sahip hâlde geldi. Kaplamalardaki detayların, gölgelerin, derinliklerin ve ortamın hissiyatının aktarılmasının kaybolduğu söylenirken ambiyansın gerçek anlamda değiştiğinden yakınılınıyor.

Güncelleme notlarında Red Dead Redemption 2'nin ışık ayarlarının değiştirilmesi hakkında herhangi bir bilginin bulunmaması ise Rockstar Games'in oyun hakkında neler yapmaya çalıştığının anlaşılamamasına yola açıyor. Aynı zamanda GTA serisinin de yapımcısı olan şirketten söz konusu grafik kaybıyla ilgili herhangi bir açıklama henüz gelmiş değil.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/03/17/red-dead-redemption-2-rdr2-ps4-xbox-update/
79
5
5
5
2
Emoji İle Tepki Ver
79
5
5
5
2