Red Dead Redemption 2, Bazı Bilgisayarlarda Sorunlarla Boğuşuyor

26
12
6
3
3
Bilgisayara çıkması uzun süredir beklenen Red Dead Redemption 2 oyunu sonunda geldi. Bazı bilgisayarlarda oyunun açılma ekranında çakıldığı iddia edildi.

Red Dead Redemption 2, konsolda büyük başarı yakaladıktan sonra bilgisayarlar için de piyasaya sürüldü. Reddit kullanıcılarına göre oyunun bazı bilgisayarlarda çok ciddi bir sorunu bulunuyor. 

Bir kullanıcı, Reddit gönderisinde “Red Dead Redemption 2, beklenmedik şekilde oyundan çıktı. 'Lütfen yeniden deneye basın ya da güvenli modda daha düşük grafik özellikleriyle oyunu başlatın. Sorun yaşamaya devam ederseniz Rockstar Games Müşteri Hizmetlerine ulaşın' hatası aldım” ifadelerini kullandı. Bazı kullanıcılar da Rockstar Games Launcher ile ilgili sorun yaşadığını belirtti. 

Rockstar Support Twitter hesabından konuyla ilgili bir gönderi paylaşıldı:

rockstar games

“Lütfen bilgisayarda Red Dead Redemption 2’yi başlatırken en güncel sürücülere sahip olduğunuzdan emin olun. Sürücü güncellemeleri hakkında yardım için lütfen internet adresine bakın.”

Reddit’deki The Red Dead topluluğu, şu anda oyunun bilgisayarda karşılaştığı sorunları bir araya toplarken sorunlara buldukları çözümleri de paylaşıyorlar. Bu çözümlerin bir kısmı, antivirüs programlarını devre dışı bırakmayı da içeriyor. Bu yöntemlerin ne kadar işe yarar olduğu ise henüz kesinleştirilebilmiş değil. 

red dead redemption 2

Rockstar sayfası da bu sorunlarla ilgili çözümler sunuyor. Oyunu yönetici olarak çalıştırmak ve sürücü güncellemek pek çok sorunu çözüyor gibi gözüküyor. Reddit kullanıcılarının belirttiği diğer sorunlar arasında ses sorunları, Rockstar Games Launcher sorunları, FPS düşüşü gibi sorunlar da yer alıyor. Topluluk, sorunlara çeşitli çözümler bulmaya çalışıyor. Bir yandan da Rockstar’ın resmi destek sitesinden açıklama bekleniyor. 

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/red-dead-2-pc-crashes-on-startup-according-to-some/1100-6471172/
26
12
6
3
3
Emoji İle Tepki Ver
26
12
6
3
3