8
4
3
2
1

Redmi’nin uzun zamandır beklenen ve nihayet geçtiğimiz haftalarda Türkiye’de satışa sunulan iddialı cihazı Note 9S, sonunda kullanıcıların eline ulaşmaya başladı. Geçtiğimiz aylarda detaylı olarak tanıtımı yapılan Redmi Note 9S, gerek teknik özellikleri gerekse tasarımıyla olumlu geri dönüşler almayı başarmıştı. Qualcomm’un Snapdragon 720G işlemcisinden aldığı güçle iddiasını ortaya koyan akıllı telefonun 6.67 inçlik IPS LCD ekranıyla dikkat çektiği görüldü.

4 GB RAM ile 64 GB dahili hafızaya sahip olan akıllı cihazın hafızasının microSD kart desteğiyle artırılabildiğini de belirtelim. Ayrıca 48 MP f/1.8 ana, 8MP f/2.2 ultra geniş açı, 5 MP makro ve 2 MP derinlik sensörü olmak üzere dörtlü kamerayla gelen Redmi Note 9S, bu alanda rakiplerini geride bırakarak öne çıkabilmek adına iddiasını ortaya koymak istiyor ve cihazın ön kısmında da 16 MP’lik bir selfie kamerası yer alıyor.

Telefonun en öne çıkan özelliklerinden biri de 5020 mAh kapasiteye sahip bataryası. Cihazın sağ yanında yer alan güç düğmesi ve aynı zamanda parmak izi okuyucusu da kullanıcılara kolay bir kullanım sunuyor. Videodan da görebileceğiniz üzere parmak izi okuyucusu son derece hızlı olan yapısıyla öne çıkıyor. Ayrıca cihaz Android 10 işletim sistemiyle beraber geliyor. Interstellar Black, Aurora Blue ve Glacier White isimlerine sahip üç renk seçeneğiyle sunulan telefon önde ve arkada Gorilla Glass ile korunuyor.

Kutu içeriğinden standart bir Type-C kablo, adaptör, sim kart iğnesi ve plastik kılıf ile birlikte çıkan cihazımızın Türkiye fiyatının 2.799,89 TL olduğunu da hatırlatıp Webtekno ekibi olarak cihazı incelediğimiz videomuzla sizi baş başa bırakalım. Akıllı telefonla ilgili sorularınız ve düşüncelerinizi bizimle ve tüm takipçilerimizle ‘Yorumlar’ kısmından paylaşabilirsiniz. İyi seyirler!

8
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
8
4
3
2
1