10
2
1
0
0

Samsung, Note10 ailesini geçtiğimiz haftalarda tanıttığından beri telefonu alıp incelemek için sabırsızlanıyorduk. Şirket, özellikleriyle ağız sulandıran ancak fiyatıyla ağızda kuruluk, sol kolda uyuşma gibi kalp krizi belirtilerini bizlerde uyandırmıştı. Tabii ki bu konular genel inceleme videomuzu ilgilendirdiği için bu konuyu kısaca atlıyor ve bu habere tıklama nedeninize geçiyoruz: Sağlamlık testi.

Bildiğiniz üzere sağlamlık testlerimizde telefonları farklı konularda inceliyor; çizilme, bükülme, yanma, suya dayanıklılık ve düşürme gibi testlerden geçiriyoruz. Bu testlerin sonucunda da cihazlar sağlam çıkarsa kendi usulümüze uygun testler de gerçekleştiriyoruz. 

Samsung'un en yeni amiral gemisi Note10+'ı bir süre boyunca test ettikten sonra 'Webtekno Usulü' bir de sağlamlık testi videosu hazırladık. Halihazırda pahalı olan telefonu gayet pahalı bir arabaya bağlayarak çekiştirdiğimiz ve üzerinden geçtiğimiz videoda telefonun ne hale geldiğini görmek isterseniz lafı daha da fazla uzatmadan Galaxy Note10+'ın sınırlarını zorladığımız video ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

10
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
1
0
0