Samsung Galaxy A80'e Yeni Bir Güncelleme Geliyor: İşte Tüm Yenilikler

17
3
1
0
0
Samsung, Galaxy A80 için yeni bir güncelleme getiriyor. Samsung'un kullanıcılara sunacağı bu güncelleme hem cihazın genel performansını iyileştiriyor hem de kameranın özçekim moduna alındığı zaman otomatik olarak netleştirme yapmasına imkan veriyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, neredeyse tüm akıllı telefon modelleriyle ön plana çıkmayı başarıyor. Galaxy Note ve Galaxy S serisiyle üst düzey akıllı telefonlar üreten şirket, Galaxy A serisiyle de biraz daha uygun fiyatlı ancak yüksek performans sunan akıllı telefonlar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda Galaxy A80'i piyasaya süren Samsung, bu akıllı telefonun teknik özellikleri ve hareketli kamera sistemiyle uzun süre konuşuldu.

Samsung için yazılımlar paylaşan bir platform olan SamMobile tarafından yapılan açıklamalara göreyse Galaxy A80, yeni bir güncelleme almaya başladı.

galaxy a80

Samsung'un bu akıllı telefon modeli hem yüksek ekran/gövde oranı hem de üçlü kamera kurulumunun dönebilen bir mekanizmaya sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Samsung şimdi bu modele A805FXXU2ASG7 sürümlü bir yazılım güncellemesi sunuyor ve bu güncelleme Temmuz 2019 Android Güvenlik İyileştirmeleri ile birlikte cihazın daha etkili bir şekilde kullanılmasını sağlayacak yeni özelliklerle geliyor.

Bu güncellemeyle birlikte Galaxy A80'lerin genel performansı biraz daha artacak. Ancak bu güncellemenin en dikkat çekici yanı, kameranın özçekim modundayken otomatik olarak netleme özelliği. Piyasaya sürüldükten sonra bazı problemler yaşayan kullanıcıların sesini duyan Samsung, kullanıcılara sunacağı güncellemeyle kameranın kullanılabilirliğini daha da artıracak. 

Samsung, bu güncellemeyi bazı bölgelerdeki kullanıcılarına sunmaya başladı ve ilerleyen dönemlerde tüm kullanıcılar bu güncellemeyi akıllı telefonlarına kurarak hem sorunları giderebilecek hem de daha kaliteli özçekimler yapabilecekler.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/samsung-galaxy-a80-update-rolling-out-autofocus-selfie-mode-july-2019-security-patch-2077526
17
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
3
1
0
0