Samsung Galaxy Fold'un Çıkış Tarihiyle İlgili Yeni Bilgiler

12
8
4
4
2
Güney Kore'den gelen bilgilere göre Samsung, bu kez kendinden emin olmadan Galaxy Fold'u piyasaya sürmeyecek.

Samsung ve Huawei, 2019 yılının başlarında gerçekleştirdikleri açıklamalar ve düzenledikleri etkinlikler ile 2019 yılının katlanabilir akıllı telefonların yılı olacağını düşünmemizi sağlamışlardı. Neticeye baktığımızda ise Samsung, Galaxy Fold’u daha piyasaya sürmeden geri çekmek zorunda kaldı ve Huawei, Mate X’in piyasaya çıkışı ile ilgili bir tarih bile vermedi.

Samsung, Galaxy Fold’ların teknoloji editörlerinin elinde kalmasıyla birlikte cihazları geri çağırmış ve tasarımdaki kusurların giderileceğini belirtmişti. Şirket ayrıca ABD’de Galaxy Fold ön siparişi veren kişilerin cihazlarını 31 Mayıs tarihine kadar teslim almazlarsa para iadesi talep edebileceklerini belirtmişti.

Güney Kore’den gelen bilgilere göre Samsung, Galaxy Fold’un piyasaya çıkış tarihini daha da ertelemek istiyor. Şirket, tasarım kusurlarının giderildiğinden %100 emin olmadan cihazı satışa sunmak istemiyor. Gelen bilgiler, Galaxy Fold’un piyasaya çıkışının Haziran ayının sonlarını bulabileceği yönünde.

Samsung, Galaxy Fold ile ilgili büyük bir fiyatko yaşayarak katlanabilir akıllı telefonlar konusundaki heyecanı ciddi şekilde azaltmış durumda. Bu nedenle Galaxy Fold ‘yeniden’ piyasaya sürüldüğünde muhtemelen ilk kez ön siparişe açıldığı zamanki gibi bir ilgiyle karşılaşmayacak. Yine de katlanabilir akıllı telefonların geleceğe ışık tutacağını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://bgr.com/2019/05/28/galaxy-fold-release-date-might-see-new-delays-as-samsung-fixes-screen/
12
8
4
4
2
Emoji İle Tepki Ver
12
8
4
4
2