Samsung, Galaxy S10'un Bright Night Özelliğini Manuel Hale Getirdi

30
2
1
1
0
Bright Night özelliğiyle Google'a rakip olan Samsung, nihayet bu özelliği manuel hâle getirdi.

MWC 2019'a damgasını vuran Samsung, Galaxy Fold'da olduğu kadar Galaxy S10 ailesiyle de dikkat çekmeye devam ediyor. Şirket, Galaxy S10 için gönderdiği yeni bir güncellemeyle birçok kullanıcının talebini yerine getirmiş oldu.

Google'ın Pixel 3'ünde gördüğümüz Night Sight'a bir hayli benzeyen Bright Night teknolojisi, S10 ailesinde mevcut ancak sadece otomatik bir şekilde uygun ortamda devreye giriyordu. Ta ki bahsi geçen yeni güncellemeye kadar. Samsung, Galaxy S10 ailesi için yayımladığı yeni güncellemeyle birlikte Bright Night teknolojisini isteğe bağlı olarak açıp kapatmaya olanak sağladı.

Briht Night, Samsung'un özel olarak geliştirdiği bir kamera yazılımı. Google ve Huawei gibi telefonlardaki gece çekimi yazılımlarıyla aynı mantığa sahip. Samsung'un geliştirdiği yazılım ise aynı anda birden fazla fotoğraf çekip görsel verileri işleyerek, en ideal kombinasyonla en uygun parlaklığa ulaşmayı sağlıyor.

Galaxy S10'un piyasaya sürüldüğünden beri bu özelliği otomatik olarak sunduğu için bir hayli eleştirilen Samsung, tepkileri önemseyerek nihayet güncellemeyi dağıtmaya başladı. Bahsi geçen güncelleme şimdilik İsviçre'deki Galaxy S10'lara ulaştı ancak zamanla tüm cihazlar güncellemeyi alacak.

Bahsi geçen güncellemenin güvenlik iyileştirmeleri de içerdiğini ekleyelim. Galaxy S10 ailesinden bir cihaz sahibiyseniz telefonunuzun güncellemelerini sık sık kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s10-night-mode-977443/
30
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
30
2
1
1
0