Samsung, One UI 2.0 Güncelleme Takvimini Paylaştı

25
11
3
2
0
Samsung'un bir süredir test ettiği One UI 2.0 nihayet hazır. Şirket, İngiltere ve Hindistan'da bulunan müşterilerine güncelleme takvimi sunmaya başladı. Takvim, Samsung'un 2020 yılında One UI 2.0 güncellemeleri ile daha fazla uğraşacağını gösteriyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefonlarının yazılım güncelleme işlemlerine hız vermeye başladı. Sizlerle dün paylaştığımız bir haberde Almanya'da Galaxy S10 serisi için Android 10 güncellemesi sunmaya başladığını söylediğimiz Samsung, şimdi de İngiltere ve Hindistan'daki müşterileri için One UI 2.0 güncelleme takvimini açıkladı. 

Samsung'un İngiltere ve Hindistan'daki müşterilerine gönderilen bildirimlere göre One UI 2.0 güncellemesine kısa bir süre sonra başlanacak. Ancak Samsung'un geniş ürün paleti göz önünde bulundurulduğunda, bu işlemin bir hayli uzun süreceğini söyleyebiliriz. Aslına bakacak olursak Samsung da bunu açık açık itiraf ediyor. Çünkü Samsung'un güncelleme takvimi, sürecin eylül ayına kadar devam edeceğini gösteriyor.

Samsung

Samsung'un müşterilerine gönderdiği bildirimlere göre One UI 2.0 güncellemesi, ocak ayında başlayacak ve ilk olarak şu cihazlara gelecek; Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10 5G, Galaxy S10e, Galaxy Note10, Galaxy Note10+, Galaxy Note10+ 5G, Galaxy S9, Galaxy S9+ ve Galaxy Note9. Bu cihazların One UI 2.0'a güncellenmesi, yaklaşık olarak 2 ay sürecek.

Mart ayına geldiğimizde ise Samsung, Galaxy A80 modelinin güncelleme işlemlerini tamamlayacak. Nisan ayında; Galaxy A6, Galaxy A7 (2018), Galaxy A9 (2018), Galaxy A40, Galaxy A70, Galaxy A90 5G, Galaxy Fold ve Galaxy Tab S6'nın güncellemeleri yapılacak. Bu süreç 1 ay kadar devam edecek.

Samsung

Samsung, mayıs ayına geldiğimizde; Galaxy A10, Galaxy A20e, Galaxy A50, Galaxy Xcover4s ve Galaxy A6 için One UI 2.0 güncellemesini sunmaya devam edecek. Bu cihazların güncellenmesi de bir ay sürecek ve şirket, haziran ayında da Galaxy J6 için güncelleme işlemlerini tamamlayacak. Haziran ayının sona ermesiyle One UI 2.0 güncellemesi, şirketin popüler akıllı telefonlarının çoğu için yayınlanmış olacak.

Teknoloji devi; temmuz, ağustos ve eylül aylarında ise tablet modellerine yönelecek. Şirket, saydığımız üç aylık periyotta; Galaxy J6+, Galaxy Tab S4, Galaxy Tab S5e, Galaxy Tab A 8 (2019), Galaxy Tab A 10.5 ve Galaxy Tab A 10.1 güncellemelerini tüketicilerin hizmetine sunmuş olacak. One UI 2.0 güncellemeleri, Hindistan ve İngiltere'de bu takvim doğrultusunda yönetilecek.

Samsung

Samsung, herhangi bir sorun yaşamadığı takdirde güncellemelerini yukarıda anlatmış olduğumuz gibi sunacak. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta; herhangi bir sorun yaşanmaması durumu. Şirket, güncelleme periyodu içerisinde bir modeli One UI 2.0 kapsamından çıkarabileceği gibi yeni modeller de ekleyebilir. Bu durum, sürecin içerisindeyken belli olacaktır.

"Bunların Türkiye'yle ne ilgisi var?" diye soracak olursanız, az önce sizlerle paylaştığımız modeller Türkiye'de de One UI 2.0 güncellemesini alacaklardır. Sadece bahsettiğimiz süreç, Türkiye'de farklı olacaktır. Yani eğer kullandığınız cihaz, yukarıdaki modellerden bir tanesi ise akıllı telefon veya tabletinizin One UI 2.0'a bir gün mutlaka güncelleneceğinden emin olabilirsiniz.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/samsung-reveals-one-ui-2-0-android-10-update-schedule-galaxy-smartphones/
25
11
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
25
11
3
2
0