Samsung'un Galaxy Note10+'larda Kullanacağı 45 W Hızlı Şarjı Ayrıca Satılacak

34
9
4
2
0
Akıllı telefonların şarj süreleri son yıllarda bir hayli kısaldı. Kısalan şarj sürelerini ise geliştirilen hızlı şarj teknolojileri sağlıyor. Bu konudaki bir gelişme de Samsung tarafında oluyor.

Akıllı telefon bataryalarının uzun sürede şarj olmaları ve kısa sürede şarjlarının tükenmeleri yıllar yılı değişmeyen bir durum. Kullanıcılarının canını fazlasıyla sıkan bu durum karşısında üreticiler, cihazların şarj sürelerini azaltmak için çalışmalar yürütüyor.

Hızlı şarj teknolojilerinde öncü şirketlerden birisi olan Samsung, Iceuniverse adlı kaynağın aktardığına göre kaleme sahip akıllı telefon serisi Galaxy Note'un yeni modeli Note10+'ta yüksek hızlı şarja destek verecek.

Galaxy Note10+'da bulunacak olan hızlı şarj teknolojisinin sıradan hızlı şarjlar gibi olmayacağını belirten Iceuniverse, bu teknoloji ile 45 Watt hızlı şarj teknolojisinin Galaxy Note10+ akıllı telefonlarda bulunacağını aktardı.

Ne var ki Güney Koreli teknoloji devinin yeni Note10+ amiral gemisini satın alacak olan kullanıcıları bir sürpriz bekliyor. Samsung, Galaxy Note10+ akıllı telefonunun 45 W hızlı şarj teknolojisinin kullanılmasına olanak tanıyan bir şarj adaptörünü ne yazık ki akıllı telefonun kutusunda bulundurmayacak.

Cihazlarını çok daha hızlı bir şekilde şarj etmek isteyen kullanıcıların bu şarj teknolojisine destek veren özel bir şarj adaptörünü harici olarak satın almaları gerekiyor. Galaxy Note10+'da aynı zamanda 20 W "kablosuz" hızlı şarj teknolojisinin bulunacağı da gelen bilgiler arasında. Standart model Galaxy Note10'un bu desteğe sahip olup olmayacağı konusunda net bir bilgi bulunmadığı gibi, Samsung'un kullanıcıları üst modele yönlendirmek için mevzubahis telefonda bu desteği sunmayacak olması oldukça muhtemel.

Samsung'un cihazın kutusu ile kullanıcılara sağlayacağı kablolu şarj adaptörünün 25 W hızlı şarj desteğine sahip olacağı belirtilirken en net, en detaylı ve en doğru bilgileri cihazın 7 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan tanıtımında öğreneceğiz.

Kaynak : https://www.techspot.com/news/80972-galaxy-note-10-reportedly-support-45w-fast-charging.html
34
9
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
34
9
4
2
0