Samsung, Yapay Zeka Duyuruları İçin Web Sitesinde Yeni Bir Bölüm Açtı

7
1
1
0
0
Samsung’un kendi ürünlerinden haberleri ve teknolojik gelişmeleri yayınladığı Samsung Newsroom, artık yapay zeka haberlerini vereceği yeni bir bölüme sahip. “Samsung AI News” bölümünde, yapay zeka ile ilgili haber, makale ve Samsung’un yapay zeka geliştirmeleri takip edilebilecek.

Samsung, kullanıcılarının daha geniş kapsamlı ve çok yönlü şekilde yapay zeka alanı ile ilgili haberleri takip etmesi için Samsung Newsroom’a yeni bir bölüm ekledi. Samsung AI News, sadece yapay zeka ile ilgili güncel haberleri sunmayacak; yeni bölümde insanların yapay zekayı iyi bir şekilde kavramaları için bölümler ve uzman görüşleri de olacak. 

Samsung AI News, altı alt kategoriden meydana geliyor. Samsung AI News’in altı alt kategorisi AI Uzman Görüşleri, AI Cihazları, AI Platformu ve Bixby, AI Bileşenleri, İyilik İçin AI, Geleceğe Yönelik AI’den meydana geliyor. 

samsung ai news

AI Uzman Görüşleri bölümünde okuyucular, yapay zekaya dair yeni yayınlanmış makaleleri ve yapay zeka uzmanlarının röportajlarına ulaşabilecekler. Uzmanların aktarılan görüşleri ile site ziyaretçileri yapay zeka hakkında derinlemesine bilgilere ulaşabilecekler. 

AI Cihazları bölümünde kullanıcılar, yapay zekanın Samsung ürün ve hizmetlerinde kullanımını görecekler. AI Platformu Bixby bölümünde de Samsung’un akıllı asistanı ve yapay zeka platformuyla ilgili haberler yer alacak. 

samsung ai news

İyilik İçin AI bölümünde Samsung, sektörün hızlı gelişimi içinde adil ve şeffaf kalmasını sağlamak için yayınlayacağı içeriklerin olduğu bölüm olacak. AI Cihazları bölümünde de tüm yapay zeka destekli cihazlar hakkında haberler olacak. Geleceğe Yönelik AI kısmında ise robotik, otonom sürüş ve gelecek nesil cihazlar gibi teknolojilerin haberleri, uzun ve kısa vadeli yapay zeka haberleri yayınlanacak. 

Samsung’un yapay zeka haberlerinin olacağı Samsung AI News’a, Samsung Newsroom’dan ulaşılabiliyor. Samsung AI News, şu anda erişime açılmış durumda. 

Kaynak : https://news.samsung.com/global/samsung-newsroom-launches-dedicated-samsung-ai-news-hub?utm_source=rss&utm_medium=direct
7
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
1
1
0
0