15
5
3
2
1

Programlama dünyasına giriş yapmak isteyen ancak nereden başlayacağını bilemeyenler için Udemy'de toplam 98,5 saatlik ders içeriği olan bir kurs indirime girdi. 339,99 TL'den 27,99 TL'ye düşen kursu tamamladığınızda aranan web geliştirici olabilecek modern teknikleri ve prensipleri öğrenmiş olacağınız iddia ediliyor.

Yazılım nedir sorusunun cevaplanmasıyla başlayan ve konuya dair hiçbir bilgisi olmayanları hedefleyen kurs, programlama kavramına ve temel mantığına yönelik derslerle ilerliyor. Toplam 98,5 saatlik süreye sahip olan kurs içeriğinde ise 8 makale ve üzerinde çalışacağınız projeler için kullanabileceğiniz 27 indirilebilir içerik bulunuyor. Bununla birlikte tüm Udemy kurslarında olduğu gibi ömür boyu erişim ve bitirme sertifikasının da kursla birlikte geldiğini belirtelim.

Kurs içeriğinde neler bulunuyor?

Udemy I Modern Web Geliştirme Kursu

Web dünyasının temel dillerinden HTML5 ve ileri seviye HTML5 dersleriyle yazılım dünyasına giriş yaptığımız kursta, HTML'in ardından web dünyasının bir diğer temel bileşeni olan CSS dersleri başlıyor ve giriş bölümü mobil sayfalar (responsive) dersiyle tamamlanıyor. Bu aşamaya kadar bir web sayfasını oluşturan tüm programlama dinamiklerini temel düzeyde öğrenmiş oluyorsunuz.

Bootstrap 4 derslerinin ardından 9 bölümden oluşan bir Javascript bölümü bizleri karşılıyor. Veri tipleri, objeler ve operatörlerle başlayan süreçte DOM elementlerini öğrenerek bu kısmı da tamamlıyoruz. Ardından eğitmenler öğrendiklerinizle yapılabilecek örnek projeler üzerinde çalışmanızı sağlıyor.

Udemy I Modern Web Geliştirme Kursu

Ardından programlamanın ileri seviyelerine giriş yapılıyor ve asenkron programlama ile Yandex Translate, Exchange Rates ve Github gibi uygulama ve platformların nasıl çalıştıklarını görüyor, her birini ayrı ayrı projelerle deneyimliyorsunuz.

Kurs bu aşamadan itibaren çeşitli proje uygulamaları ile destekleniyor, daha sonra 22 bölümde React, 17 bölümde Angular, 4 bölümde Vue, 14 bölümde ASP.net, 8 bölümde Blazor ile süreci tamamlıyorsunuz. Son aşamada web geliştirme dünyasının backend ve frontend bölümleri için 2 ayrı proje yer alıyor.

Udemy I Modern Web Geliştirme Kursu

Elbette, tüm bunları ne düzeyde öğreneceğinizin tamamen sizin çabanıza bağlı olduğunu da unutmamak gerekiyor. Kurs hakkında genel bilgileri edinmek için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilir, buradaki bağlantıdan da kursun Udemy sayfasına ulaşabilirsiniz.

15
5
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
5
3
2
1