Yetkin Bir Tanıtım Yazısı ve SEO Hizmeti Vadeden Platform: İnteraktif Plus

7
2
1
1
0
Alanında uzman kişilerce tanıtım yazısının önemini göstermeyi ve kaliteli bir SEO hizmeti sunmayı vadeden İnteraktif Plus, SEO konusunda uyulması gereken kuralları, sürekli tekraralanan hataları ve doğru bir tanıtım yazısının önemini açıklıyor.

2009 yılından bu yana tanıtım yazıları, SEO hizmetleri, web sitesi tasarımları, web sitesi içerik verimliliği sorgulama gibi konularda hizmet veren İnteraktif Plus, firmaların tanınırlıklarını artırabilmesi noktasında yardımcı oluyor. Kaliteli hizmet verebilmek adına alanında uzman isimlerle çalışan İnteraktif Plus, firmalara sahada göstermiş oldukları başarıyı dijitale taşımayı vadediyor.

Gökhan Gökmen’in kurucusu olduğu İnteraktif Plus’ın en çok üzerinde durduğu hizmetlerin başında SEO geliyor. Firmaların hedef kitlesinin genişletilmesi adına arama motorlarında üst sıralarda çıkmasının son derece önemli olduğunu belirten İnteraktif Plus, bu konuda yetkin ve garantili bir SEO hizmeti vadediyor. Tanıtım yazılarında da SEO kurallarına uyulmasının son derece önemli olduğunu ifade eden şirket, bu konudaki detaylı bilgileri interaktifplus.com.tr web sitesinde paylaşıyor.

İnteraktif Plus'a göre SEO konusunda uymanız gereken kurallar

interaktif plus

İnteraktif Plus, arama motoru optimizasyonu olarak Türkçeleştirebileceğimiz SEO için fazlasıyla önemli olduğunu ifade ettiği kuralları şu şekilde sıralıyor:

  • Anahtar kelimelerin yer aldığı metinlerin anlam bakımından da bütünlük arz etmesi gerekiyor.
  • Metin kalitesi ne derece yüksek olursa arama motorlarında üst sıralara çıkmak o kadar kolay olacaktır. 
  • Arama motorlarında Seo kuralları sadece kelimeler bazında değil aynı zamanda yazım yanlışları ve noktalama eksiklikleri gibi hususlarda da dikkatle incelenmelidir.
  • Hazırlanan metinlerin içerik bakımından kusursuz olması gerekiyor.
  • Noktalama işareti ya da yazım yanlışı olan metinlerin sitenin popülerliğini aşağıya çekeceği de eklenmelidir. 

İnteraktif Plus ayrıca anahtar kelimelerin sadece başlıkta kullanılması gibi hatalara karşı da uyarıyor. Anahtar kelimelerin metnin içine yayılması gerektiğini belirten şirket, anahtar kelimelerin anlamca oturan yetkin cümlelerde yer alması gerektiğini belirtirken bu noktada özellikle tanıtım yazılarına özellikle dikkat edilmesinin önemli olduğunu ifade ediyor.

Peki, her şey bununla mı sınırlı?

DAPA Sorgula

Tüm bunların yanı sıra dikkat edilmesi gereken iki kavram daha bulunuyor: DA ve PA sorgulamaları. DA sorgulama aşamasında elde edilen değer, Domain Authority (Alan Adı Otoritesi) olarak anılmaktadır. PA sorgulaması ise Page Authority (Sayfa Otoritesi) olarak tanımlanmaktadır. Bu sistemler sizin web sitenizin yetkinliği hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar. Sitede kullanılan metinlerin içeriğinin özgünlüğü, SEO kurallarına uygun olup olmadığı, siteye giren ziyaretçilerin ne kadar zaman geçirdikleri gibi hususlar bu alanda puanlamayı etkileyen en temel kıstaslardandır.

DAPASORGULA ise tam da bu noktada devreye giriyor. Site üzerinden bu değerlerin objektif ve doğru biçimde sorgulanmasını sağlanabiliyor. Tüm bunların yanı sıra sadece sorgu yapmakla kalmayıp aynı zamanda bu değerin nasıl artırılması gerektiğine dair de bilgi sahibi olma imkanı da size sunuluyor. Sitede yapılan tasarım değişiklikleri, içeriğin daha güncel bir hal alması gibi konular da bu puanlamanın olumlu ivme kazanmasında etkili olan unsurlar arasında bulunuyor.

Yalnızca SEO puanınızın iyi olması tanınmanız için yeterli olmayabilir

Tanıtım Yazısı

İlk izlenimler her zaman akılda kalır. Sizin ilk izleniminzse sitenizden sonra kendinizi tanıttığınız yazı olacaktır. Bu noktada da Tanıtım Yazısı, sadece uzman yazarlar ile iş birliği yaptığı için ihtiyaçlarınızın tümünü karşılayan hem özgün hem de içerik ve bilgi bakımında üstün yeterliğe sahip metinler sağlıyor.

Tanıtım yazılarında sizin amaçlarınızı, vizyonunuzu, yeterliklerinizi ve kitlenizi belirten bir yazıyı doğrudan yazmak yalnızca şansa bırakılarak gerçekleştirilemeyecek bir konu olduğu için Tanıtım Yazısı'nın çalıştığı uzman yazarlar ihtiyaçlarınıza özel yazıları titizlikle ele alır. Tabii ki benzerlerinden kolaylıkla ayrılan bu metinler de okuyucuya güven verir.

Sponsorlu içerik

7
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
1
1
0