Shameless’ın Yaratıcısı, Netflix İçin Yeni Bir Drama Serisi Geliştiriyor

5
1
1
1
0
Televizyon tarihinin efsanevi serilerinden biri olan Shameless’ın yaratıcısı John Wells, dijital yayın platformu Netflix için kadın odaklı yeni bir drama serisi üretmeye hazırlanıyor. Şimdiden büyük bir heyecan yaratan dizi, Shameless’ın yazarı ve yapımcısı Molly Smith Metzler tarafından yönetilecek.

2011 yılından bu yana evlerimize konuk olan Shameless, aradan geçen zaman içinde dünya çapında bir fenomene dönüştü. Hayatı uçlarda yaşayan bir ailenin hikayesini anlatan komedi-drama türündeki dizi, yakın bir zaman önce Türk televizyonlarına da uyarlanmıştı.

Efsanevi dizinin arkasındaki isim John Wells, prodüksiyon şirketi John Wells Productions ile dijital yayın platformu Netflix için kadın odaklı yeni bir drama serisi hayata geçirecek. Maid adlı serinin yönetmen koltuğunda, Shameless’ın yazarı ve yapımcısı Molly Smith Metzler oturacak. Başarılı yönetmen ve senarist, Netflix’in en sevilen orijinal serilerinden Orange is the New Black’in de yazar kadrosunda yer alıyor. 

Shameless'ın 10. sezonu 3 Kasım'da yayınlanmaya başlamıştı:

shameless yaratıcısı

Yeni Netflix serisi, yazar Stephanie Land’ın çok satan biyografik romanı Maid: Hard Work, Low Pay and a Mother's Will to Survive’a dayanıyor. Wells, dizinin üretim sürecinde Margot Robbie, Tom Ackerley ve Brett Hedblom tarafından kurulan film ve televizyon yapım şirketi LuckyChap Entertainment ile ortaklaşa çalışacak. 

Dizide, Mia adlı bekar bir annenin hayat mücadelesini izleyeceğiz. Konusu itibarıyla ağır bir dram olarak görünmesine rağmen içinde komedi unsurlarının da yer alacak olan Maid, Shameless tutkunlarının bir hayli hoşuna gidebilir. Gerek merkezine aldığı hikaye gerekse arkasındaki isimlerle şimdiden büyük bir heyecan yaratan Maid’in ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil; ancak projeye dair detayların yakında belli olacağını tahmin ediyoruz. 

Kaynak : https://www.cinemablend.com/television/2485399/shameless-creator-has-a-new-netflix-show-in-the-works
5
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
1
1
0