Sıkı Durun: Lenovo Z6 Pro Tam 100 MP Kamera ile Gelecek

37
10
9
1
1
Lenovo Başkan Yardımcısı'nın Weibo'ya yayınladığı gönderiye göre Z6 Pro, 100MP'lik muhteşem bir arka kamera ile tüketicilerle buluşacak.

Akıllı telefon üreticileri, yeni cihazları hakkında daha fazla konuşulması için zaman zaman abartılı pazarlama yöntemlerine başvurabiliyorlar. Lenovo, geçtiğimiz dönemde yayınladığı bazı posterler ile abartılı pazarlama söz konusu olduğunda akla ilk gelen şirketlerden biri olmayı başardı. Fakat Lenovo, bu sefer abartmaktan fazlasını yapıyor olabilir.

Resmi Weibo hesabında Lenovo Z6 Pro ile ilgili bir paylaşımda bulunan Lenovo Başkan Yardımcısı, cihazın 100MP’lik bir kamera ile gelebileceğini ima etti. Bunun yine bir abartılı pazarlama kampanyası mı yoksa gerçek bir özellik mi olduğu tam olarak bilinmiyor ancak Qualcomm’da gelecekte akıllı telefonların 100MP kameralara sahip olacağından söz etmişti.

Fotoğraf kalitesi için yüksek megapikselin tek başına bir kriter olmadığı, lens, sensör ve yazılımın en az çözünürlük kadar önemli olduğu artık herkes tarafından bilinen bir gerçek. Ancak özellikle Çinli firmalar, yüksek megapikselli kameraları tüketicilerin beğenisine sunmak konusunda oldukça kararlı bir tutum sergiliyorlar.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/lenovo_z6_pro_confirmed_to_come_with_100mp_camera-news-36252.php
37
10
9
1
1
Emoji İle Tepki Ver
37
10
9
1
1