19
5
3
2
2

Apple’ın son zamanlarda iPhone X için yaptığı yeni zam, milyonlarca insanın tepkisi ile sonuçlandı. Zaten 6000 TL bandıyla araba fiyatlarını zorlamaya başlayan iPhone X’un 256GB versiyonunu 8599 TL’ye çıkaran şirket, bu adımı ile resmi olarak araba fiyatlarına yetişmiş oldu.

Ülkemizde hala büyük bir aşkla satın alınıp kullanılan Beyaz Şahin’lerle aynı fiyata denk gelen hatta bazı noktalarda daha yüksek fiyata sahip olan iPhone X’ları içine zorlarsak onlarca kişiyi alacak Şahin’lerle kıyasladık.

Bu ürünlerin ikisinin aynı amaca hizmet etmediğini biliyoruz, ancak bu videomuzda vurgulamak istediğimiz şey iPhone X ve diğer akıllı telefon fiyatlarının kontrolden çıkan fiyatlandırma politikası. Doların yükselmesi gibi etkenler telefonların zamlanmasına neden olabilir, ancak iPhone X’ların bu kadar fazla zamlanmasını sadece yüksek döviz oranlarına bağlayamayız.

Güncel fiyatlara göre Apple’ın resmi web sayfasında 8599 TL olan 256 GB’lık iPhone X’un ilerleyen günlerde daha uygun fiyatlara satılmasını temenni ediyoruz.

19
5
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
19
5
3
2
2