Anlaşma İmzalandı: Sinema TV, Spider-Man Dahil Tüm Sony Filmlerini Dünya ile Aynı Anda Yayınlayacak

46
4
2
2
0
Dünyanın önde gelen yapım şirketlerinden Sony Pictures Television, KabloTV, D-Smart ve tivibu gibi ücretli yayın platformlarında etkili bir kanal olan Sinema TV ile anlaştı. Anlaşmayla birlikte ülkemizde Venom: Let There Be Carnage gibi filmleri ilk göreceğimiz kanal Sinema TV olacak.

Amerika merkezli dünyanın en büyük yapım şirketlerinden Sony Pictures Television, geçtiğimiz yıl içerisinde ilk önce Disney, ardından da Netflix ile anlaşarak ağını genişletmeye karar vermişti. Ünlü şirket, bu sefer rotasını Türkiye'ye çevirdi ve Turkcell TV+, KabloTV, tivibu, Vodafone TV ve tivibu gibi platformlarda yayın hayatına sahip Sinema TV ile anlaştı. 

Sinema TV ile 3 yıllık anlaşma imzalayan Sony Pictures Television, anlaşmayla birlikte Uncharted, Venom: Let There Be Carnage ve Ghostbusters: Afterlife gibi yapımları bu kanal üzerinden Türk seyircileriyle buluşturabilecek. Ayrıca Sinema TV üzerinden bugüne kadar çekilmiş bütün Spider-Man filmleri ücretsiz olarak yayınlanabilecek.

Sony'e ait onlarca film Sinema TV'de yer alacak

sony filmleri

Bildiğiniz üzere Sony Pictures Television, Jumanji, Spider-Man serisi, Skyfall ve önümüzdeki dönemde çıkması beklenen Morbius ve Venom: Let There Be Carnage gibi son derece iddialı yapımların altına imzasını atan bir şirket. Geçtiğimiz yıl içerisinde Netflix ile anlaşma sağlayarak platforma kendi filmlerini ekleten şirket, daha sonra Disney ile anlaşmış ve Disney'in sahip olduğu tüm yayın mecralarında, Spider-Man serisi gibi Sony Entertainment'a ait filmlerin yayınlanmasını sağlamıştı.

Dev Amerikan yapım şirketi, bir ilke imza atarak bir Türk kanalı olan Sinema TV ile anlaşma sağladı. Yapılan anlaşmayla birlikte bundan sonra Sinema TV'de yılın en heyecanla beklenen filmleri Morbius ve Venom: Let There Be Carnage gibi iddialı yapımlar yayınlanacak, aynı zamanda Spider-Man serisinde yer alan tüm filmler yine Sinema TV kanalları üzerinden izlenebilecek. 

Kaynak : https://variety.com/2021/film/global/sony-pictures-television-inks-movie-deal-with-turkeys-sinema-tv-1235011629/
46
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
46
4
2
2
0