Sony, Telefon Pazarını Bırakmıyor: Şirket, Üç Kameralı Bir Model Üzerinde Çalışıyor

29
20
5
2
1
Artık yavaş yavaş piyasadan silinmeye başlamış olsa da Sony telefon pazarını bırakmayacağa benziyor. Zira ortaya çıkan görüntü, üç kameralı bir Sony telefona işaret ediyor.

Bir zamanların en revaştaki mobil cihaz üreticilerinden olan Sony, aldığı birtakım yanlış kararlar neticesinde sahip olduğu piyasayı kaybetti. Bununla beraber mobil telefonları bırakmayan Japon şirket, yeni cihazlar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bunun son örneği ise 3 kameralı bir telefon.

Sony'nin şu ana kadar ürettiği tek bir üç kameralı model var, o da Xperia 1. Bu telefonda kameralar cihazın orta kısmında konumlandırılmışken, yeni görüntüde sol üst tarafa yerleştirilmiş. Bu cihazın hangi model olduğu konusunda kesin bir bilgi bulunmazken Çinli blog sitesi Zackbuks, telefonun Xperia 1v veya Xperia 1s olabileceğini söylüyor.

Cihazın 9 Temmuz'da Tokyo'da tanıtılacağını belirten Zackbucks, teknik özellikler tarafında hiçbir bilgi vermiyor. Ancak tahminler telefonun LCD bir panele sahip olacağını, Snapdragon 855 çipset ile geleceğini ve Xperia 1'den daha ucuz olacağını söylüyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/mystery_sony_device_with_a_triple_camera_pops_up_is_it_the_xperia_1v_or_1s-news-37610.php
29
20
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
29
20
5
2
1