Cyberpunk 2077'nin Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

44
4
3
2
2
Witcher 3'ün ardından oyun dünyasına adını altın harflerler yazdıran CD Project Red, merakla beklenen Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihiyle ilgili bir hayli suskundu. Konuyla ilgili ilk heyecan verici gelişme bir oyun satıcısı tarafından ortaya çıkarıldı.

Duyurulduğu günden beri oyun dünyasının ana odağı olan Cyberpunk 2077 ile ilgili gelişmeler sürüyor. Geçtiğimiz yıl E3’te etkileyici bir giriş yapan oyun, yeni söylentilere göre bu yılın sonunda çıkabilir. Bahsi geçen söylentinin kaynağı ise ProGamingShop adlı oyun satıcısı.

Bildiğiniz üzere satıcılar oyunlar çıkmadan sitelerinde profillerini oluştururlar ve ön siparişlerle ilgili bilgi verirler. Tam da bunu yapan ProGamingShop, herkesi heyecanlandıran bir detayı da gözler önüne serdi. Site, henüz resmî çıkış tarihi belli olmayan Cyberpunk 2077’nin 28 Kasım 2019’da satışa sunulacağını belirtti.

Konuyla ilgili henüz CD Project Red’den bir açıklama gelmedi. Resmî açıklama gelene kadar 28 Kasım tarihinin oyuncuları bir hayli heyecanlandıracağı kesin. Belki de doğru tarih budur. Kim bilir?

Cyberpunk 2077’yi takip edenler bilecektir ki oyunun geliştirme aşaması sona erdi. CD Project Red, oyunun tamamen sorunsuz bir şekilde satışa sunulması için sadece hatalarla uğraştıklarını duyurmuştu. Bu da 28 Kasım 2019 tarihini az da olsa tutarlı kılıyor. Konuyla ilgili yeni gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak : https://gamerant.com/cyberpunk-2077-release-date-leak/
44
4
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
44
4
3
2
2