Star Trek 4 Filminin Yönetmeni Belli Oldu

4
2
2
0
0
J.J. Abrams’ın yönetiminde yeniden başlayan epik bilim kurgu serisi Star Trek, son olarak 2016 yılında karşımıza çıkmıştı. J.J. Abrams’ın yapımcısı olacağı yeni film Star Trek 4 yönetmeni ise Noah Hawley olacak.

İlk kez 1966 dizi olarak yayınlanan Star Trek, aradan geçen zamanda popüler kültürün en gözde eserlerinden biri oldu. Kendinden sonraki tüm uzay filmlerine ilham veren epik seri, uzun bir aranın ardından J.J. Abrams’ın maharetli ellerinde yoğrularak yeniden beyaz perdeyle buluşmuştu.

Star Trek reboot serisinin ilk filmi 2009 yılında yayınlanmış ve dünya çapında 385 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Söz konusu filmi, 2013 yapımı Star Trek: Bilinmeze Doğru ve 2016 yapımı Star Trek: Sonsuzluk filmleri takip etmişti. Serinin üçüncü halkasında yönetmen koltuğunu Hızlı ve Öfkeli serisinden bildiğimiz Justin Lin’e devreden J.J. Abrams, aradan geçen üç senede bir türlü dördüncü filmi hayata geçiremedi. 

yeni star trek filmi

Planlanan projenin rafa kaldırılması ve J.J. Abrams’ın Star Wars filmlerini yönetmesi, bu rötarda etkili oldu. Neyse ki Deadline’ın haberi, Star Trek 4 için fazla beklemeyeceğimizi gösteriyor. Söz konusu haberde, FX’in Legion ve Fargo dizilerinden hatırladığımız Noah Hawley’in serinin dördüncü halkasını yazmak ve yönetmen için Paramount Pictures ile masaya oturduğu belirtiliyor. 

Yapımcı koltuğunda her zaman olduğu gibi J.J. Abrams’ın oturacağı film, Chris Pine, Zachary Quinto ve Zoe Saldana gibi alışık olduğumuz isimleri tekrardan bir araya getirecek. Deadline, stüdyo ve Pine arasındaki mali anlaşmazlıkların giderilmiş olabileceğine işaret ediyor. 

Star Trek hayranlarını bir hayli heyecanlandıran bu haber, Paramount'un, Chris Hemsworth'u Kirk'ün babası olarak geri getirmesi beklenen devam filmini rafa kaldırmasından neredeyse bir yıl sonra geldi. Noah Hawley’in yazıp yöneteceği Star Trek 4’ün merkezine alacağı hikayeyi şu an için bilmiyoruz; ancak yakın gelecekte çok daha fazla detaya sahip olmayı umuyoruz. O zamana kadar takibe devam. 

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/star-trek-4-is-back-on-this-time-from-the-maker-of-leg-1839949873
4
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
2
0
0