Star Wars Jedi: Fallen Order Oyunundan Yeni Bir Fragman Yayınlandı

18
6
1
0
0
Bugün itibarıyla Steam ile olan anlaşmasını resmiyete döken EA Games, yeni dönemde Steam'de yayınlanacak ilk oyunu olan Star Wars Jedi: Fallen Order için yeni bir fragman yayınladı.

Star Wars Jedi: Fallen Order oyununun çıkmasına yalnızca birkaç hafta kala oyuna ait yeni bir fragman daha yayınlandı. Steam ile anlaşmasının şerefine oyunun PC sürümünü Steam üzerinden dağıtacak olan EA Games, bu fragman dâhilinde hikâyenin genelinde göreceğimiz heyecan verici olayları gözler önüne serdi.

Geliştiriciliğini Respawn Entertainment’ın üstlendiği tek oyunculu bu oyunda, oyunun yeni kahramanı olan Cal Kestis’in Jedi Padawan’dan nasıl bir Jedi Master’a dönüşeceğini göreceğiz. Paylaşılan fragmanda ise Cal’ın Kashyyyk, Dathomir gibi gezegenlere olan yolculuğunu ve Yıldız Savaşları'nı başlatacak yeni dünyalara seyahatini görüyoruz.

Star Wars Jedi: Fallen Order fragmanı:

Daha önce ortaya çıkan sızıntılar sayesinde; oyunun neredeyse sonsuz olan haritasında oyuncuların, Zeffo ve Kashyyyk gibi gezegenlere seyahat edebileceklerini fakat onları bekleyen Dathomir gibi çok daha ciddi zorlukların olduğu diğer gezegenlerin de yer alacağını öğrenmiştik.

Paylaşılan videonun göze çarpan anları arasında Dathomir'de bir Nightsister görüntüsü ve Dokuzuncu Kardeş olarak bilinen bir İmparatorluk Müfettişi ile karşılaşma var. Bir Star Wars oyunu olan Jedi: Fallen Order’da oyuncular, başka dünyaları ve daha geniş galaksileri keşfetmek için oldukça büyük bir haritaya sahip olacaklar.

Star Wars Jedi: Fallen Order'ın sistem gereksinimleri:

Star Wars Jedi: Fallen Order sistem gereksinimleri

Star Wars Jedi: Fallen Order, oldukça iyi grafiklere sahip. Hâl böyle olunca oyunu çalıştırmak için gereken sistem gereksinimleri de bir hayli artıyor. Bu noktada oyunun geçtiğimiz günlerde paylaşılan sistem gereksinimleriyse şu şekilde:

Minimum gereksinimler:

  • İşletim sistemi: Windows 7/8.1/10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel Core i3-3220 / AMD FX-6100
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 / AMD Radeon HD 7750 (DirectX 11)
  • Depolama: 55 GB

Önerilen gereksinimler:

  • İşletim sistemi: Windows 7/8.1/10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel Core i7-6700K / AMD Ryzen 7 1700
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070/ AMD RX Vega 56 (DirectX 11)
  • Depolama: 55 GB

Uzun bir aradan sonra Steam’de yayınlanacak ilk EA oyunu olacak olan Star Wars Jedi: Fallen Order’ın bu sayede Origin’de ulaşabileceğinden çok daha büyük bir oyuncu kitlesine ulaşması bekleniyor. Son olarak Steam’de 399 TL’den ön siparişe açılan oyunun Steam sayfasına bu bağlantı üzerinden ulaşabilir ve 15 Kasım’da çıkış yapacak olan oyunu doğrudan satın alabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/new-star-wars-jedi-fallen-order-trailer-reveals-ni/1100-6470956/
18
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
6
1
0
0