Steam, Kişiselleştirilmiş DLC Önerileri Bulabileceğiniz Bir ‘Keşfetme Merkezi’ Üzerinde Çalışıyor

1
1
1
0
0
Steam’de kuru 1,8’den 10 TL’ye çekmesiyle yüreklerimizi dağlayan Valve, oyunculara sunmak için geliştirdiği yeni özelliğini duyurdu: Kişiselleştirilmiş DLC önerileri merkezi.

Valve’ın Steam’de sunmak istediği özellikleri oyuncuların denemesine sunduğu Steam Labs platformu üzerinde yeni bir özellik yayınlandı. Bu yayınlanan yeni özellik ile birlikte oyuncular, aynı oyun önerileri gibi DLC önerileri görebilecek.

Steam’de bildiğiniz gibi Mağaza sayfasında kişiselleştirilmiş tercihlere göre oyun önerileri sayfası bulunmakta. Valve, bu özelliğin aynısını oyunların DLC’leri için de getirmeyi planlıyor.

DLC keşif merkezi, kullanıcının sahip olduğu ve oynadığı oyunlara göre kişiselleştirilmiş bir öneri sayfası sunuyor

Dilerseniz buraya tıklayarak deneyebileceğiniz bu yeni özellik, sevdiğiniz oyunlara ait unutmuş veya kaçırmış olabileceğiniz DLC paketlerini karşınıza çıkarmayı hedefliyor. Bu DLC paketleri bireysel karakter kostümünden tutun oynanabilir ek hikâyeye kadar genişleyebilir.

DLC keşif sayfasına girdiğiniz takdirde karşınıza sizin tarafınızdan en son oynanan ve en çok oynanan oyunlar için ücretli ve ücretsiz eklentileri görebileceksiniz. Bu eklentiler de karşınıza popülerliğine göre sıralanmış biçimde çıkacak.

En sevdiğimiz oyunların kaçırmış olabileceğimiz eklenti paketlerini böyle bir arada görmek tabii ki güzel olacaktır. Zaten Steam’deki yeni fiyatlarla artık bütçelerimiz sadece ek paketlere yetecek gibi görünüyor…

Kaynak : https://www.neowin.net/news/steam-is-testing-a-discovery-hub-for-personalized-dlc-recommendations/
1
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
1
0
0