Steve Jobs'ın Kızı, iPhone 14 ile Dalga Geçti

84
9
3
1
0
Apple'ın kurucularından Steve Jobs'ın kızı Eve Jobs, iPhone 14 etkinliğinin ardından yeni modellerle dalga geçen bir paylaşım yaptı. Eve, iPhone 14'ün 13'e olan benzerliğiyle dalga geçti.

Teknoloji devi Apple, yılın en çok beklenen etkinliğini dün gece gerçekleştirdi ve yeni iPhone 14 serisi, Watch Series 8, Watch SE, Watch Pro ve AirPods Pro 2 cihazlarını tanıttı. Yeni cihazlarla birlikte Apple, Türkiye fiyatlarına zam yapmış, iPhone 14 serisini de ek bir zamla piyasaya süreceğini açıklamıştı.

Apple’ın yeni cihazları teknoloji dünyasında her açıdan iyi ya da kötü eleştirilmeye devam ederken bugün, tanıdık bir isimden pek çok kişinin katıldığı bir eleştiri geldi. Bu eleştiri, 2007’de ilk iPhone’u tanıtan, Apple’ın kurucu ortağı Steve Jobs’ın kızı Eve Jobs tarafından paylaşıldı.

Steve Jobs'ın kızının iPhone 14 ile dalga geçtiği paylaşım:

eve jobs

Eve Jobs, Instagram’da paylaştığı hikâyesinde yeni iPhone 14’ün, bir önceki model ile hemen hemen aynı olmasıyla dalga geçti. Jobs, ünlü bir meme’le birlikte “Apple’ın bugünkü tanıtımından sonra iPhone 13’ten iPhone 14’e geçerken ben” ifadelerine yer veren bir paylaşım yaptı. Eve’in babasının kurucusu olduğu şirkete sataşması, haliyle tüm dünyada gündem oldu.

Peki Eve Jobs neden böyle bir paylaşım yaptı?

Apple kurucusunun kızı olan günümüzde modellik yapan Eve Jobs’ın böyle bir paylaşım yapmasının ardında aslında kendisinin Steve Jobs sonrası Apple'dan nefret ediyor olabileceği gibi bir neden bulunmuyor. Fakat bu paylaşımın nedeni, pek çok kişinin de benzer tepkiyi vermesiyle aynı olabilir: Apple, özellikle Steve Jobs döneminde her yıl tanıttığı iPhone’larında büyük yeniliklere yer veriyordu. iPhone’lar günümüzdeyse tane tane, seçili yeni özellikler alıyor, hatta özellikle tasarım noktasında önceki modelden bir üst modele geçiş için çok da sebep bulunmuyor.

iPhone 14 alınır mı?

84
9
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
84
9
3
1
0