Tam Bir Fiyat Performans Ürünü Olan 100 Lira Altı 5 Kablosuz Kulaklık

61
28
11
8
8
Günümüzde en çok tercih edilen kulaklıklar kablosuz olsa da fiyatları bir hayli yüksek olabiliyor. Biz de sizler için 100 TL'nin altındaki kablosuz kulaklıkları derledik.

Müzik dinlemeyi sevenler için iyi bir kulaklığın değeri kesinlikle paha biçilemez. Farklı özelliklere sahip farklı kulaklıklar bulunsa da genellikle herkesin aradığı özellikler arasında iyi ses kalitesine sahip ve ucuz kulaklıklar bulunuyor. Bunlara ek olarak bir de kablosuz bir kulaklık buluyorsanız “bu fırsat kaçmaz” durumu devreye giriyor. Biz de bu yazımızda sizler için Teknostore’da 100 TL’nin altına bulabileceğiniz kablosuz kulaklıkları listeledik.

Not: Ürünlerin Teknostore sayfalarına başlıklara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

iPiPOO IL93BL Mıknatıslı Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Listemizin ilk sırasında iPiPOO markalı mıknatıslı Bluetooth kulaklık bizleri karşılıyor. Bluetooth 4.2 bağlantı desteği bulunan kulaklık 6 saatlik konuşma ve 4 saat müzik dinlemeye yeterli bir bataryaya sahip. Ayrıca yalnızca 1,5 saat içerisinde tam şarja ulaşan kulaklık sayesinde saatlerce şarj bekleme derdiniz ortadan kalkacak. Eski fiyatı 69,90 TL olan kulaklığı şu anda 49,90 TL’ye Teknostore’da bulabileceğinizi de belirtelim. Kulaklığı siyah, siyah/kırmızı ve rose gold renk seçenekleriyle edinebilirsiniz.

iPiPOO IL95BL Mıknatıslı Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Yine iPiPOO’dan gelen bu kulaklığımıza baktığımız zaman önceki kulaklıktan farklı olarak alüminyum bir kasa dikkatleri üzerine çekiyor. iPiPOO IL93BL’de olduğu gibi 6 saat konuşma ve 4 saat müzik zevkini 1,5 saat içerisinde sizlere sunan kulaklıkta Bluetooth 4.2 desteği bulunuyor. Son olarak eski fiyatı 79,90 TL olan ve renk seçenekleri olarak siyah, mavi ve rose gold renkleri bulunan kulaklığın fiyatı şu anda Teknostore’da 49,90 TL.

JUO Sports Bass Müzik Çalar Özellikli Bluetooth Kulaklık

Kaliteli, bütçe dostu ve kablosuz bir kulaklık olmasının yanı sıra bir de içerisinde müzik çalar özelliğini bulunduran ürün tam bir fiyat performans kulaklığı olarak karşımıza çıkıyor. Telefonunuzun şarjının bittiği durumlarda microSD kart yuvasına SD kartınızı takarak müzik zevkinize devam edebileceğiniz kulaklığı şu an Teknostore’da 79,90 TL’ye bulabilirsiniz. Son olarak ürün siyah (tükendi), gri ve kırmızı olarak üç renk seçeneğiyle birlikte geliyor.

Awei A610BL Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Awei’nin kablosuz kulaklığının tasarımı sayesinde spor yaparken ya da hareket halindeyken kulaklıklarınızın düşme ihtimali neredeyse sıfıra iniyor. Hafif oluşu ve 10 metrelik menzili sayesinde dikkat çeken kulaklık, aynı zamanda sizlere 6 saat konuşma ve 4 saat müzik dinleme imkanını da sunuyor. Kulaklığa 129,90 TL yerine 89,90 TL’ye sahip olmak için hemen Teknostore sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

LinkTech Plus Mıknatıslı Bluetooth Kulaklık

Listemizin son sırasında bizi karşılayan LinkTech Plus, kablosuz ve mıknatıslı tasarımı sayesinde sizleri kablo derdinden kurtarırken 1 saat gibi kısa bir sürede şarj oluşuyla da her an müzik ihtiyacınıza yanıt verebiliyor. Eski fiyatı 129,90 TL olan kulaklığı 99,90 TL’ye edinmek için Teknostore mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

Teknostore’da bulunan 100 TL altı kablosuz kulaklıkları listelediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Mağazamızdaki tüm kulaklıkları incelemek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

61
28
11
8
8
Emoji İle Tepki Ver
61
28
11
8
8