3
3
2
2
2

Mobil platformlardaki çok oyunculu oyunlarda rekabet, tahmin edilenden çok daha yüksek seviyelere çıkabiliyor. Birçok kişinin bildiği PUBG ve Call of Duty gibi oyunlarda zafere gitmek son derece zor ve herkes telefonda tam performansını ortaya koyamayabiliyor.

Bu noktada telefonunuza yerleştirebileceğiniz tetikler bir süre önce çok yaygın bir şekilde kullanılıyordu ancak bu aparatlar birçok artık oyuncu tarafından tercih edilmiyor. Piyasadaki bu açığı tespit eden aparat üreticileriyse yepyeni bir aparatı ortaya çıkarttı.

Akıllı telefonunuzu oyuncu bilgisayarına dönüştüren aparat

PUBG

Çok oyunculu oyunlar telefonlara geleli çok fazla bir zaman olmadı. Özellikle birincil ya da üçüncül kişi nişancı oyunlarında farenin eksikliği birçok oyuncu tarafından hissediliyor. Bu noktada ortaya çıkan aparatsa akıllı telefonunuza yalnıza fare değil aynı zamanda klavye takmanıza da olanak sağlıyor.

Akıllı telefonunuzu tutması için bir adet standa sahip olan bu aparata klavyenizi ve farenizi bağlayarak PUBG ve Call of Duty gibi çok oyunculu nişancı oyunlarda liderlikten liderliğe koşma imkanınız bulunuyor. Tüm ihtiyacınız olansa aparatın kullanım kılavuzundaki uygulamayı QR kod ya da uygulama marketi aracılığıyla indirip oyuna devam etmek.

Gerekli işlemleri uyguladıktan sonra klavye ve farenizde gerekli haritalandırmaları (tuş atama işlemleri) yaparak telefonunuzu bir monitöre dönüştürebilirsiniz. Başka bir deyişle ekranınıza dokunmadan tüm işlemlerinizi klavye ve fare ile giderebilirsiniz. Peki bunu yapmanın herhangi bir dezavantajı olur mu?

Bazı oyunlar ‘hile’ konusunda titiz

Ban

Bilindiği üzere çok oyunculu oyunlarda karşınızda gerçek oyuncular bulunuyor. Bu sebeple oyun yapımcıları, herkesin adil bir şekilde rekabet ettiği konusunu son derece önemsiyor. Bu da sizin oyun içerisinde fare ve klavye kullandığınızın öğrenilmesi durumunda oyundan yasaklanmanız ya da başka deyişle banlanmanız gibi bir şey söz konusu olabilir.

Bu ve bunun gibi konulara değindiğimiz, tüm bunların yanı sıra cihazın tüm özelliklerinden bahsettiğimiz videomuzu izlemek için sizleri videomuzla baş başa bırakıyoruz.

3
3
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
3
3
2
2
2