15
4
2
2
2

Riot Games'in 2009 yılında bilgisayarlar için piyasaya sürdüğü League of Legends, bildiğiniz gibi her geçen gün popülerliğini artıran ve milyonlar tarafından oynanan bir MOBA oyunu. Bilgisayar oyuncularını saatlerce ekrana kilitleyen ve dünya çapında turnuvalara sahne olan başarılı oyun, uzun bir bekleyişin ardından nihayet geçtiğimiz günlerde mobil platformlar için de yayınlandı.

Mobil platformlarda League of Legends: Wild Rift adıyla yayınlanan yapım, orijinal oyundan tanıdığımız 50 şampiyona ev sahipliği yapıyor. Oyunun düşük performanslı mobil cihazlar için optimize edilerek kasma ve donma sorunlarının önüne geçilmesi de büyük bir artı. Biz de bu içeriğimizde son dönemlerin en çok merak edilen bu mobil oyununa yakından bakıyoruz.

Mobil LoL nasıl olmuş?

League of Legends: Wild Rift

Tamamen Türkçe arayüz ve dublaj seçeneğiyle birlikte gelen League of Legends: Wild Rift, şimdiden birçok oyuncunun beğenisini kazanmayı başardı. Klasik LoL deneyiminin mobile yansıtıldığı bu oyunda yapmanız gereken şeyse orijinal oyunda da olduğu gibi minyonları öldürüp güçlenmek, düşmanları alt etmek ve nihayetinde rakip üssünü yok etmek.

Oynanıştan da biraz bahsedecek olursak ekranın sol tarafından karakterinize yön verebiliyorsunuz; yetenekler ve saldırı içinse ekranın sağ alt köşesini kullanmanız gerekiyor. Mini harita ekranın sol üstünde bulunurken skor tablosu, L/Ö/A bilgileri, ayarlar ve mesaj gibi diğer seçenekler ise ekranın sağ üst tarafına yerleştirilmiş durumda.

League of Legends: Wild Rift

Kısa bir özet geçmek gerekirse mobil LoL'ün başarılı ve eğlenceli bir oyun olduğunu söyleyebiliriz ancak burada son sözün sizlere düştüğünü de unutmamak gerekiyor. League of Legends: Wild Rift'in oynanışı hakkında daha fazla bilgi almak için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilir, oyunu indirmek içinse aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

15
4
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
15
4
2
2
2