Terminator: Resistance'ın İlk Oynanış GIF'i Paylaşıldı

15
2
1
0
0
Kasım ayında piyasaya sürülecek ve tüm oyun platformları üzerinden oynanabilecek olan "Terminator: Resistance" ile ilgili bir GIF paylaşıldı. Reef Entertainment'in resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım, oyunla ilgili genel bir görüş sunuyor.

"Reef Entertainment" geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız yeni Terminatör oyunu "Terminator: Resistance"ı duyurdu. Terminator: Resistance, çok kısa bir süre sonra hayatımıza girecek ancak şimdi, oyunun bizlere neler sunabileceğini göreceğimiz, bir ilk bakış GIF'ine sahibiz. 

Terminator: Resistance, Terminatör 2 filminin devamı niteliğindeki bir FPS oyunu olacak. Şu an için sadece tek oyunculu modunun olacağı açıklanan oyun, filmin orijinalinde de olduğu gibi bol miktarda aksiyona sahip olacak. Terminator: Resistance'ın en dikkat çekici noktasını ise, beceri yükseltmeleri için gerekli olan hurdaların toplanması oluşturuyor. Bu bağlamda, karşımıza ilginç bir Terminator: Resistance'ın çıkabileceğini söyleyebiliriz.

Terminator: Resistance

Geçtiğimiz günlerde oyunla ilgili bir tanıtım videosu yayınlanmıştı. Dilerseniz ilk olarak bu tanıtım videosuna bakalım.

Reef Entertainment, resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir GIF'le, Terminator: Resistance'ın genel görünümünü az da olsa ortaya koymuş oldu. İşte Reef Entertainment tarafından paylaşılan o GIF;

Terminator: Resistance, geçmiş yıllarda piyasaya sürdüğü oyunlarda yaşanan sorunlarla çok da iyi bir üne sahip olmayan "Teyon" tarafından geliştiriliyor. Kasım ayı geldiğindeyse Terminator: Resistance'ın oyunseverlere neler sunacağını hep birlikte görmüş olacağız.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/theres-a-new-terminator-fps-coming-this-year-and-heres-a-tiny-glimpse-of-gameplay/
15
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
2
1
0
0