Tesla Model S’in Tasarımının Değişeceği İddia Edildi

7
4
3
0
0
Tesla Model S, 2012’de tanıtıldığından beri hep benzer bir tasarıma sahipti. Yapılan en büyük dış değişiklik, sahte ızgaraların arabadan kaldırılması oldu ancak şimdi ortaya çıkan bir söylentiye göre Model S, yeni görünümüne kavuşacak.

Tesla’nın Fremont tesislerinin yakınlarında bulunan bir sürücü, gizemli bir test arabası fark etti ve bunun Model S’in yenilenmiş tasarımı olabileceğini söyledi. Sürücü, aracın kaplamasının farklı olmasının yanı sıra arka farların da diğer Tesla araçlarından daha büyük olduğunu belirtti. 

Şüphelenilen şeyin yalnızca özensiz bir kaplama işi olma olasılığı da belli. Tabii söylenenler doğru ise bu durum arka farların değişikliğinin var olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca Model S ve Model X hakkında çıkan yenilenme söylentileri de bu söylemi güçlendiriyor. 

Bu söylenti doğruysa ve gerçekten bir yenilik geliyorsa tam zamanında geliyor diyebiliriz çünkü Model X ve Model S’in satışları, Model 3’ün uygunluğu dolayısıyla keskin bir düşüş yaşıyor. Yapılacak dizayn yenilemeleri, Model S’e olan ilgiyi arttırabilir. 

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/06/16/tesla-might-be-testing-a-model-s-refresh/
7
4
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
4
3
0
0